Jenta mi
Jeg synes bildet ble veldig fint i sort hvitt. Har ikke jobbet noe med sort hvitt portrett bilder før. Har i så fall bare konventert bildet til s/h. Nå har jeg brukt lengre tid og det var altså her jeg landet. Har kun brukt curves og unsharp mask samt endret til sort hvitt i photoshop cs3. Har kroppet bildet litt på høyre siden. Dette er et naturlig portrett.
Utstyr
  • Canon Eos 5d
  • canon 20-300 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anne Ø.
Et svært godt portrett, fine lyse toner som jeg liker godt her.
Avsluttet .
Hei, Heidi Anita !
Du har et veldig godt portrett her. Fine toner, men det kan virke litt grått. Hadde prøvd å tilføre en tanke mer kontrast for å få litt mer liv i håret, samt fjernet hårstrået på kinnet som lett blir et blikkfang. Og.. hvorfor ikke ta en cm til på høyre side ? jenta di ser rett i kameraet og gir en umiddelbar og fin kontakt med betrakteren. Du har fanget det rette øyeblikket.
Arne R. B.
Mulig jeg ikke er helt kompetent til å gi kritikk på bilder i denne gruppa, men her kunne jeg ikke la være. Dette bildet er i mine øyne betagende. Modellens utstråling er sterk. Du har fått til en kombinasjon av mykt lys og god skarphet som jeg synes kjennetegner et godt portrett. Jeg synes bildet kler de grå tonene - kanskje fordi modellen er så ung. Alt i alt et meget godt portrett.
mvh Arne
Rune A.
Dette portrettet treffer meg. Blikket kommer rett mot deg og for meg til å smile litt her i andre enden. Er kanskje enig i en ekstra cm, på høyre side. Når jeg tester det ut, får jeg bedre blikkontakt.. Men bildet er knallbra og passer absolutt i s/h.

Mvh
Rune
Bent U.
Et særdeles vakkert portrett som straks fanget min oppmerksomhet. Synd at du har lagt ut en så liten versjon av bilde, da det er vanskelig å studere kvaliteten på etterbehandlingen inngående. Overflaten virker noe "grov" som kan skyldes for mye oppskarping, men jeg kan ta feil - vanskelig når bildet er så lite. Uansett - et meeeget fint portrett. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu