Kinoutsikt til Astrups rike
Ungdomen sit og ser utover Jølstravatnet og heimstaden til målaren Nikolai Astrup. Astrup sine bilete er blant anna kjend for det spesielle fargevalet til kunstnaren, med kraftige og dunkle fargar. Ungdomane ser styggeværet kome mot seg, og fargane i Jølsternaturen vart brått omskapt til å gjere jobben enkel for meg til å fange fargespelet slik eg ofte her sett dei i Nikolai Astrup sine måleri. Her foreviga med ungdomen som tilskodarar til fargespelet.
Med ungar på tur er det eit mål for meg å ikkje stille dei opp, men å fange dei der dei her i augneblinken. Føler eg her klarte dette parallell med å fange endringa i været som kjem sigande mellom fjella.
Utstyr
  • Canon EOS7D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_478120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei likte bildet ditt, fint motiv med fine farger.
Har vært flere ganger i Jølster og på heimstaden til Astrup, er virkelig fint der.Flere av hans maleri henger på veggen her :)

mvh

Øyvind
Kirsten H.

Vakker natur og fin komposisjon dette. Jeg synes landskapet på venstre side blir litt mørk, villle prøvd å lysne litt her.
Mvh Kirsten
Jan Inge K.

Flott utsikt og stemning.. fint lys på personene i bildet... i kontrast mot den mørke himmelen..:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu