himmelens krykkjedans
Fotografert på Ekkerøy (Ved Vadsø, Finnmark) i mai.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Uskarpheten som kommer fra bevegelsen er i utgangspunktet ikke noe minus, men at det ikke er noe i bildet som øynene kan hvile på synes jeg er det. Selv litt skarp kornstruktur hadde hjulpet. Ellers fint lys.
Edmund M.
Jeg oppfatter fotografiet på en litt annen måte enn foregående taler. Jeg savner ikke noe blikkfang, men oppfatter bildet som en helhet med et "systematisk kaos" av bevegelige krykkjer. Den litt knappe eksponeringen underbygger mystikken som skapes av de uskarpe, spøkelsesaktige fuglene. Fargene er delikate med sine sjatteringer i blått og rødt.
Er litt usikker på den solbelyste(?) fuglen til høyre i bildet. Har ennå ikke funnet om den irriterer, eller om den er det blikkfanget jeg ikke savner.. Eller om den er akkurat det som skal til for å skape litt "friksjon" i fotografiet.
Edmund M.
Fred S.
Er mer enig med EM enn BP mht dette med noe å feste blikket på, jeg også tar mer enn gjerne inn helheten i det litt kaotiske uttrykket, enten en nå skal kalle det systematisk eller ikke.
Jeg liker bildet, mao, men kunne ha ønsket meg litt kortere lukkertid, slik at fuglene blir mer krykkjer og mindre flaggermus.

fred
kenneth k.
Med fare for å tråkke mange på tærne her på fugle foto dot no, vil jeg hevde at dette er et av de mer spennende av arten.

MVH
Kenneth
Terje A.
Dette likte jeg!Blikket vanndrer rundt i bildet,blir ikke ferdig med å betrakte.Har tre lyse fugler,de kunne godt fjernes.Har lett for å stoppe opp på den til høyre.Hadde gjort seg i ramme på veggen.
Mvh Terje
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for tilbakemeldinger. Dette er et bilde jeg selv liker veldig godt, og synes derfor det er interessant å se litt delte meninger om det.

Edmund og Fred - Hva med den krykkja med sol som blikkfang? Det funker hos meg. Jeg har såklart versjoner av bildet med kortere lukkertid, men spør dere meg, så er det på nippet til å bli kjedelig ;) Bortsett fra der hvor det er hundrevis av krykkjer i skygge, og hundrevis i sol, i ett og samme eksponering.

Kenneth - Tråkk på så mange tær du vil! Tusen takk :)

Terje - Hyggelig. Men jeg vil ikke fjerne noe, og synes selv at solkrykkjene må være pga variasjonen i bildet.


Ingebjørg
Avsluttet .
Den lange lukkertiden synes jeg er litt av poenget med dette bildet, og er en effekt som dreier bildet positivt i retning av det abstrakte.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu