Hør her!
En brefører gir de siste instruksjoner til en lydhør flokk før de går sitt livs første bretur...
Synes det ble bra, jeg..:-)
Utstyr
  • Canon Eos 400D
  • Canon EFS 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Et meget godt fortellende bilde. Nu har jeg nok blitt for gammel til slike utflykter:) God tur!

Har du vært på brevandring Jan Inge? Må være spennende, men jeg tror jeg hadde blitt litt redd om jeg så en sprekk dyp som dypest:)

Her er alle ører spisset, og flott armheving av instruktøren:)
Ser ut som han er ganske så brun i ansiktet, blir vel det når man går på breen.
mvh arild
Jan Inge K.

Takk skal du ha, Arild.. Er nok situasjonen som tiltaler meg ved dette bildet. Det er vel litt mangelfullt teknisk.. Joda, jeg har gått en del på bre, og jobber av og til på bre sammen med glasiologer fra NVE.. bare å bla litt tilbake i bildene mine så finner du en del brebilder...:-)
Ola Arnfinn L.

Hallo Jan Inge... håper det blir Svartisen på meg i morgen - dette fristet...så til bildet.Hold fast: Bildet er komponert veldig godt. Så vet jeg du ikke liker (mildt uttrykk) photoshop og lightroom etc men skyggene på breføreren burde vært lettet opp og dette kan kun gjøres på to måter. Blitz eller triksing i nevnte programmer...så...ta med deg blitzen (400 har den jo innebygd) og bruk den...
Jan Inge K.

Hehe, takk skal du ha, Ola.. Og jods, jeg er fullstendig klar over bildets svakheter.. sola sto ikke der den burde...:-) Tror nok blitzen på 400-en hadde blitt for svak her...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu