Mer på www.fyrileivfoto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger125
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_476046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom E.

Nydelige blåtoner, fint lysspill i vannet, fint samspill mellom lysere og mørkere partier, midtstillingen av hjertet er et godt valg her i mine øyne.

Mvh TomE
Fred S.

Fikst,fiffig og finurlig, til en viss grad i alle fall. Ser ut som et vannliljeblad som flyter på en blånende elv, men regner med at du har funnet deg et bølgende skogstjern.
Blåfargen er "din", hjerteformen er høvelig post-Eurovision Song Contest ( my green heart is yours...), og alt i alt er bildet greit nok, uten at det egentlig går over til å bli spennende, i mine øyne.Midstillingen mener jeg forresten ikke er et optimalt valg, ville ha hatt bladet "høyere opp"

fred
Jóhann Á.

Du holder deg til de blå toner, og de kommer veldig fint ut her. Med et toneskille midt i bildet. Og der sitter også bildets eneste element, utenom bølgemønster. Ulikt deg å ha det midtstillt... bruker som regel å være helt nederst. Men den midtstillingen funker for meg. Den ene grunnen er at det formidler ro, stabilitet og no statisk i motsetning til bølgemønstrene i resten av billedflaten. Det ligger også i skjæringspunktet mellom de lyser og mørkere blåtonene, balanserer. Og når blåtonene går fra mørkt i toppen til lyst i bunn, så går hjertebladet fra lyst til venstre til mørkt på høyrde side.
Dessuten er det bare rett og slett stilig!

MvH, Jóhann
ingebjørg fyrileiv g.

Takk skal dere ha!

Tom - Takk for det, og bra du synes om midstillinga! Jess.

Fred - Det må være første gang jeg har tatt et "fikst" bilde, så takk for det. Bladet ligger i det originale Storvatnet ved Salsnes. Det var litt blæst der i går. Angående midtstillinga, så har jeg mange varianter (til og med i liggende format), men selv synes jeg at denne ble best.

Jóhann - Joda, det har gått endel i blått gitt :) Fint at du nevner tonene og plasseringa i mellom i bildet. Det var faktisk akkurat slik jeg ønsket det, så det ble noen bilder for å treffe. Men jeg har tatt veldig mye midtstilte bilder :)

Ingebjørg
Espen A. I.

Dette var jo helt fabelaktig! Nydelig lys og brytninger. Dette kan henges opp på veggen.

E.
John H.

Hei Ingebjørg
Uvant komposisjon fra din hånd. Men midtstillingen funker meget bra her. Grønt hjerte får meg til å tenke på moder jord. Hun lider om dagen da det er så mange som lager sår i hennes hjerte. Litt dyp tolkning muligens, men hjertet er uansett en sterk symbolikk.Fine bølgeformasjoner i forkant som glir over i det uendelige bak.
John
ingebjørg fyrileiv g.

TAKK ESPEN! :)

Og John! - Neida, komposisjonen er ikke uvant fra meg. Det er bare det at det er lenge siden jeg har lagt ut midtstiltkomponertebilder her på foto.no. Mens på bloggen og i arkivet finnes det flust av dem. Takk for fin tolkning.


Ingebjørg
Jan O Ø.

Hei.
God ide og flotte toner. Jeg ville nok beskjært bildet litt for å fremheve hjertet.
Mvh Jan O.
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for det, Jan. Jeg har flere versjoner, og blant annet en med liggende format og tettere utsnitt. Men selv liker jeg dette best.

i
Liv F. D.

Hei Ingebjørg,
synes du leverer en nydelig komposisjon her. Det blå vannet som bølger rundt det hjerteformede grønne bladet. Rent og pent.
Likte dette.

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu