Vår idyll
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
simen f.

herlig solnedgang !! og med gjennskinnet fra himmelen blir det bare fantastisk ..
Roar K.

Nyhydelig landskapsbilde der de kraftige strålene og den utbrente sola nok trekker mesteparten av oppmerksomheten. Jeg føler at det trekker litt i venstreøyet hele tiden når jeg forsøker å se bildet som en helhet. Litt demping av høylyset i de utbrente feltene kunne muligens være en fordel. Jeg ville klonet inn og jevnet med blør på de øverste. Sola er jo alltid utbrent i slike bilder. Det hender jeg rett og slett bruker gul i fotofilter i ps på slikt bare for å dempe lyset noe. Når det gjelder de hvite utbrenningene i refleksene i vannet ville jeg enten klonet inn fra omgivelsene og jevnet på det eller tilsatt ørlite støy og kombinert med blur - muligens også der litt gulfilter. De tingene jeg her har nevnt vil koste tid og prøv og feil. Men det kan kanskje være erfaringer å ta med seg til neste gang du møter disse problemene for det vil du helt sikkert da dette er noe av svakhetene i digital fotografering og redigering slik jeg ser det.

Roar
Geir K.

Hei Kristin.
Et bilde fylt av idyll og vakre fargetoner. Masse flotte detaljer og vile øynene på her.
Som Roar nevner så trekker sola og strålene en del oppmerksomhet, Spesielt sola syns jeg som er utbrent og skarp og se på. Roar kommer med gode råd her som flere av oss kan lære av.

Mvh Geir
karl Ivar E.

Et nydelig komponert bilde som fanger oppmerksomheten . Like spessielt lyset og fargene i vannet.
Men ved nermer etter syn blir jeg enig med at sola tar formye opmerksomhet.
Du bør prøve deg framm med å dempe sola litt, og kansje dempe gradert fra venstre mot høyre.
MVH
Karl Ivar

kristin P.

Takk for tilbakemeldinger, ekstra takk til deg Roar som kom med en utfyllende tilbake meldinger med gode tips til forbedring, skal så fort jeg får tid prøve å jobbe med en ny versjon hvor jeg demper sol lyset og refleksene litt.

Mvh

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu