vårskogen
Mer om bildet, samt flere bilder, på www.fyrileivfoto.blogspot.com
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger218
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ingebjørg fyrileiv g.
61 har vært innom, men det er ingen som mener noe om bildet?

.
Tone A.
Ingebjørg, eg var innom dette spesielle vårbildet ditt i går.Tida var litt knapp til å gi ein kritikk.
God bruk av ein velkjent teknikk, og med ein 3-delt komposisjon som gir god dybde trass det mjuke uttrykket på bildet.
Spesielt lyset gir varme tonar til trestammane i midten og friske grøntonar til vegetasjonen i bakgrunnen.Dette i kontrast til den meir mørktona bakgrunnen, kor det grøntona feltet gir eit drag bakover til mørktona tre i høgrekanten.
Faktisk har du både ei vertikal 3 deling av bildet som dominerar bildet meir enn den horisontale delinga.
Dei friske grøntona felta i forgrunnen gir mest liv til bildet og står til tittelen, også pga det grøntona felta i bakgrunnen, som mjukar opp med si mest skoddeliknande lag.
Dei to mørktona trea i venstrekanten forstyrrar litt synes eg då.
Men elles eit spanande vårbilde
med eit mjukt uttrykk frå vårskogen kor den grøntona vegetasjonen gir kjensla av ein vindfull dag.Spesielt det grøntona feltet i høgresida mest som skodde gjer bakgrunnen litt mystisk i høgrekanten.
Helsing Tone
John H.
Hei Ingebjørg.
Jeg mener. Kommenterte litt på fjesboka, men det teller vel ikke.
Jeg er usikker på teknikken her. Trodde først du hadde panorert horisontalt, men etter litt grundigere gransking tipper jeg at det er vinden som skaper bevegelse siden det er ulikt fra stamme til stamme. Stammene er et helt greit motiv i seg selv mot den mørke bakgrunnen. Det som likevel gjør bildet severdig er det grønne i bunnen og aningen av grønt til høyre. Jeg liker bildet i all sin enkelhet. Var også innom bloggen din. Mye bra der som du ikke har vist på foto.no. Savner du kommentarer her inne så er du ikke alene. Spesielt på kritikken er det tamt. Det skyldes nok den "dumme" oppdelingen og at de fleste holder til i "lukkede" grupper på galleriet. Det er utrolig hva som roses opp i skyene i den gruppen, innenfor den "gode" sirkel. Men særlig utviklende kan det ikke være å få skamros for middelmådige bilder.
John
Avsluttet .
Hei Ingebjørg,
Et tid og stedløst bilde. Jeg har akkurat lest en bok som heter Mengele Zoo. Bilder treffer meg et sted, uten at jeg kan forklare. Rent teknisk sett vil jeg si at fargene fungerer, og harmoniserer. Hadde vært interessant å sett bildet uten de grønne feltene ute i kantene. Kunne fått satt bildet enda et hakk.
Hilsen
Ronny
Espen S.
Flotte, varme farger i et trolsk skogmotiv! Uskarpheten gjor skogen levende på en måte som går utover hva jeg normalt knytter til planteliv. Bildet formidler noe av skogens sjel. Tror ikke jeg klarer å finne så mange forbedringspunkt. Men kanskje kunne greinene kommet en anelse tydeligere frem?

mvh
Espen Seierstad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu