Et naturbilde jeg er veldig usikker på og ønsker å få deres kritikk på. synes selv at bildet heller mot det kjedelige... si deres mening.
Utstyr
  • Nikon F-65
  • Nikon AF NIKKOR 28-80mm 1:3.3-5.6 G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger426
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_47026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Paul Edmundo O.

Nei, dette holder ikke Oddy.
Det var direkte kjempe kjipt bilde.
Dette bilde passer nok best på et gamlehjem for blinde!!!
Oddgeir L.

:) hmm, noen andre???
Ole Martin E.

Kanskje ikke det helt store, men enkelte elementer har absolutt potensiale. Da tenker jeg på steingjerdet, men her blir det for midtstilt. Blir også for liten kontrast etter min smak. Mvh Olemartin
Øyvind B.

Jeg ser hva du har prøvd på. Disse bildene er veldig vanskelige. Jeg tror en av feilene her at du har gått for tett innpå ''gjerdet'' slik at man ikke ser på det som et objekt men begynner å studere hva det er. Og det er masse rot. For å få til en form av det må du lengre unna slik at det blir abstrahert. Det ble nevnt kontrast av Ole Martin. Bildet mangler kontrast ja. Og kanskje du kan slå to fluer i en postkasse her. Prøv deg frem med kontrast og lys og se om du kan få abstrahert vekk detaljer. Gresset og sjøen blir også forstyrrende i og med at det er masse detaljer i det.

Ta deg en tur innom www.ecmrecords.com og studér en del av plateomslagene der. Spesielt bildene til Werner Hannappel http://www.ecmrecords.com/ecm/books/150_0006.html. Forøvrig en veldig bra bok. Sjekk kontrasten han bruker og hvor langt unna han står.

De andre sv/hv bildene dine er bedre, du er absolutt inn på noe. Ikke stopp nå. Fortsett. Om du ikke er mørkeroms-/photoshop fantast så prøv å overeksponer bildene dine et par blendere når du tar slike bilder.

Gleder meg til å se flere bilder!

Øyvind
Oddgeir L.

takk for kommentaren Ole M og takk for din meget fyldige kommentar Øyvind. er akkurat slik respons jeg håper på nå jeg legger inn bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu