Vakker skue
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roar K.

Mektig natur du presenterer her. Personen blir kanskje noe dominerende og midtstilt. Hvis det hadde vært mulig for deg og trekke deg litt lenger tilbake og gått ut til en av sidene kunne du kanskje fått personen mindre bastant og plassert mer ut til siden. Jeg tok bildet inn i photoshop CS 5 og gjorde noen kuttforsøk. Først tok jeg ca. 6 cm av venstresiden. For å kompensere og få stenger vekk fra hjørnene tok jeg ca. 2 cm nede. Personens ben er jo allerede kuttet i din versjon. I nedre høyre hjørne sto da igjen noe smått og forstyrrende så jeg tok et par millimeter av høyresiden. Dette kunne også vært løst ved å ta noe mer nede, men ikke så mye at noen av stengene hadde spassert rett ut i et hjørne hvilet er negativt for perspektivet. Nå er ikke mine endringer akkurat det du skal og må gjøre, bare forslag du kan gå ut fra og prøve deg fram. Beskjæringen kan ofte være eller ikke være for et bilde. Uansett om vi er erfarne eller ikke så har vi lett for å ta med oss for mye unødvendig i våre bilder slikk at essensen drukner.

Roar
lars t.

Enig med Roar... Et lavere standpunkt til venstre i bildet hvor personen ser "inn "i bildet.Generellt syns jeg denne type naturbilde ofte kler en person som fungerer som en "tilskuer"til allt det vakre.
Flott bilde men også her litt grønnskjær. På denne tid av året er fjorden veldig grønn på grunn av algeoppblomstring.....så lett er det ikke!!
mbh
lars
Lene Sørøy N.

Takk for kommentarar og engasjement! :) Eg har ein mindre midtstilt versjon, som også er tatt ståande, men likte i grunn denne her best. Ellers er eg einig i at det ser litt vel grønt ut, men tru det eller ei fjorden var faktisk så grøn i år. Eg har ikkje tulla med hue/saturation. :) Men kan jo vere at det er noko med kvitbalansen?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu