Abstrakt på ei furu
Uansett hvordan vi vrir og vrenger på det når vi lager abstrakter og rare bilder så blir det bare kopier og etterlikninger av hva naturen selv presenterer. Denne her fant jeg for en god del år siden på en furustamme og selv om jeg som mange nå vet kladder sammen mye rart av abstrakter og figurer så er og blir det bare kunstige ting sammenliknet med f.eks. dette. Jeg vet det er blitt litt trangt oppe og nede, men det er en del år siden det ble redigert så jeg hadde ikke bedre vett den gang og orginalen er borte.
http://pbase.com/kneppen
Artig naturabstrakt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_469664} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars-Anders M.

For meg som jobbet noen år på sykehus var tanken att det er en svulst eller noe slikt. Rart vad man kan få ut av ett bilde.. Ok.
Mvh
LAM
Solvår B.

I min barndom fant vi kvae på trærne og tygget som tyggegummi. Tror det var på gran, ikke furu, men husker ikke sikkert. Dette bildet fikk meg til å minnes noe jeg ikke har tenkt på på flere ti-år. Spennende!
: ) Solvår
Bent S.

Tøft og spennende bilde, ser ut som et troll som stiger ut av treet.

vh
Bent
Håvard F.

Kvae kan også være spennende. I iallefall når en oppdager slike "ansikter" som her.
Godt sett Roar :)
mvh
Håvard
Roar K.

Takker så mye for positive kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu