Ut mot parkerings-/lekeplassen
Bildet inngår i albumet Romania prosjekt 2010 - Prosjekt bestående av å gjenskape diverse barndomsminner fra oppvekstem min i Romania. Reiste til Romania i april 2010 for å jobbe med dette prosjektet. Oppsøkte den faktiske leiligheten vi bodde i i min barndom, og fikk lov til å fotografere der inne. Samtidig møtte jeg tilfeldigvis en barndomsvenn, som tok på seg rollen å spille min far i bildene.
Utstyr
  • Nikon D3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_469578} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Problemer med å se hva dette bildet skal fortelle og kommunisere.
Nandor T.

Bildet er en del av en serie som har vært utstillt i sommer i Oslo sentrum.

Merkelig at du ikke ser hva det forestiller, eller ble det sårt å få konstruktiv kritikk for deg og du følte du ville ta igjen? Det blri helt feil i såfall. Men jeg anser spørsmålet ditt som reellt og besvarer det så godt jeg kan.

Bildet er en serie fra et prosjekt jeg gjorde i Romania. De slitte veggene og gamle postkassene samt bilene utenfor understreker østblokkland. Postkassene er svært preget av den enkelte eier, med srkift, klistremerker osv. ting som eier selv mener forfiner postkassene, men som vi i vesten kanskje anser som harry/ikke pent. Gutten som tydelig er kledd i mindre hippe klær enn hva barn i den vestlige verden går i, titter ut mot lekeplassen/parkeringsplassen han er vant til å leke på. En plass som ikke er viet utelukkende for barn, men som i utgangspunktet er en parkeringsplass.
Serien er en rekonstruksjon av mine barndomsminner som sitter som fotografier.
Håper dette oppklarer ting og besvarer spørsmålet ditt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu