Mens man venter
Min første gravide billedserie, prøvde å ikke tenke helt i boksen..og eksprimenterte endel med lys som seg hør og bør
Jeg liker bildet godt, og skulle gjerne gjort flere bilder av gravide. Nydelige former.
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-70mm f3.5-4.5
  • Brennvidde40mm
  • Blenderf/25
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_468835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Torbjørn K.
Et teknisk bra gjennomført bilde, men jeg synes du bommer på positur her. Posituren blir for meg mer glamour eller fashion, og den kunne fungert bra til det, men når dama er gravid føler jeg at det er noe som skurrer. Til det ville jeg foretrukket noe en mer "myk" og ikke så dramatisk positur. Det blir også feil når ansiktet til dama vender hodet bort fra magen. Hadde hun sett ned på magen, ville dette bildet fått et helt annet uttrykk. Dama ser noe utilpass ut, der hånda og ansiktsutrykket ser noe anstrengt ut.

Lyssettinga blir noe midt i mellom. Jeg synes hardt lys kunne fungert bra dersom du hadde belyst noe mer bakfra slik at det ble enda mer silhuett og mer fokus på former og linjer. Når du velger å vise mye av modellen som her (og ikke i silhuett) så tror jeg mykt lys/softbox ville fungert bedre. Slik det er nå, så føler jeg at det faller litt mellom to stoler.

Ble kanskje litt negativt dette her, isåfall er ikke det meningen. Dersom dama ikke hadde vært gravid, så ville jeg sagt at dette var svært bra, men når dama er gravid og du setter "ventetid" som tittel så synes jeg du bommer litt med gjennomføring.

Torbjørn




Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu