Naturlig Mangfold
Man trodde lenge at japantranen var utryddet, inntil 20 individer ble funnet i ca 1936. Takket være tilrettelegging fra japanske myndigheter, kan folk idag oppleve arten på flere steder. Lokalsamfunnet tjener store penger på turister som kommer fra hele verden for å se disse fuglene. Dette har skapt aksept for å ta vare på arten, og idag er bestanden i verden (dvs Japan) ca 1000 individer. Dette er et av mange eksempel fra utlandet på at vern og skjerming av arten fra folk ikke nødvendigvis er det som redder en art. Ingen vil frede noe de aldri får oppleve... En hyllest til Naturmangfoldets år, som feires over hele verden i år, og som i Norge ble satt i fokus på torsdag 20.mai.
Utstyr
  • 7d
  • 70-200/f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_467902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Duy P.

Meget serverdig bilde med innholdsrik informasjoner til senere generasjonen.
Viktig at vi tar være på dyrene også. De er den viktig del av oss.
Flott eksponer og fin komp.

mvh duy
Odd A.

Flott bilde av Japantranene og en intressant undertekst. Er en art jeg hverken viste eksistert eller tror jeg får på brikka dette. Et stort pluss for reven. Syntes den ble et flott element og en fargeklatt i tillegg til fuglene.
Mvh
Odd
Eirik G.

Takker så mye for kommentarene! Eksponeringen var faktisk noe utfordrende, da sollys og både hvit og svart fjærdrakt samt mørk bakgrunn...Automatikken i kamera hang hvertfall ikke med så ble benyttet manuelle instillinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu