Stemning
Utstyr
  • Canon EOS 550D
  • Canon EFS 18-135mm - Image Stabilizer
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei. Her var det stemning ja. Synes du har fått til noe virkelig stilig her. Dette må være et av de bedre kirkebildene jeg har sett på en stund.
Skyene over forsterker hele det majestetiske preget av den flotte bygningen. Og det at Frontpartiet er kunstig opplyst gir det lille ekstra føler jeg. For å pirke ville jeg ha tatt bildet direkte fra fronten. Slik at bildet blir symetrisk når du likevel er så nær.

Mvh. Emil
Roar K.

Absolutt en fin stemning. Uten å være helt sikker har jeg en liten tanke om ørlite mer luft oppe, men er som sagt neimen ikke helt sikker.

Roar
Paul Ivar P.

Takk for hyggelige kommentarer. Har ikke tatt bilder på mange år, og ikke blikk for hverken symetri detaljer eller utsnitt enda. Knipser litt uten å tenke... :p Dette er et av mine første forsøk med digital speilrefleks, og det ga absolutt mersmak. :)
Nils Christian S.

Ble knallstilig !Et stemningsfullt og spennende bilde! Litt av en pangstart som digital speilrefleks-fotograf!
Gratulerer!
Mvh N. Chr.
Heidi N.

Flott bilde av kirka! Jeg har virkelig sansen for kirkebilder, og dette her var veldig bra. Spennende himmel du har bak der. :)
Mvh Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu