Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkon 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466667} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Odd E. k.
Et flott bilde på gateplan, der en ser to motiver i samme bilde. i det ene hjørnet personen som er iferd med å gå inn i bygget i en tøff bekledning og der fokuset blir det hun holder i hånden, Det andre motivet viser et speilbilde fra gaten, der den person i antrekk blir fokuset samt gaten som går innover i bildet. Et flott og interessant bilde med mange elenenter og assosiasjoner. Godt fanget og sett Tove!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Håvard F.
Kamera hun holder i sine mørke hansker, gjør hele bildet :)
Stilig.
mvh
Håvard
Per Einar G.
Et bilde som får en til å undres, hvor skal hun, shopping eller en reise. Allsidig og hendig kledning for raske værskifter.
Godt observert, mye å feste blikket på, ok bildebehandling, skygger, lys og s/h

Mvh
Per E.

Tove H.
Dere leser bildet anderledes enn meg, men liker å lese hvordan dere opplever bildet! Interessant! Så bra at dere liker det.
Hilsen Tove
Roy Helge R.
Jeg for min del ser vel stripene i refleksen og i kjolen som det viktigste elementet. Det er jo det mest oppsiktsvekkende for meg i alle fall.

Men Jeg kan ikke si at jeg i nevneverdig grad blir slått av noe særlig mer. Det er mulig jeg er litt trangsynt her, men bildet gjør ikke noe for meg. Det blir ikke noe mer en sine enkelte elementer i mitt hode.
Ole Henrik W.
Jeg syns dette er et av de mest interessante bildene jeg har sett på en stund. Den moderne kvinnen i hijab som åpner døren til landet vårt. Den dominerende vertikale og horisontale linjen danner for meg et flagg.
Tove H.
Tusen takk for fin respons, Roy Helge og Ole Henrik! Det er hijab...hun åpner døra til landet vårt..likte den, Ole Henrik! Eller åpner veien/skuer tilbake i tid... (personene innenfor)... så noe med tid, jeg. Artig at dere ser ulikt på bildet...og kan ikke forvente at det skal treffe alle.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu