Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_466115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Roy Helge R.
Dette var et underlig bilde. Jeg skjønner ikke noenting av det, det er helt uforståelig for meg... Men vet du hva? Det får meg faktisk til å trekke på smilebåndet og humre litt. Fatter ikke hvorfor, men dette er faktisk ganske artig.

Jeg kikker og jeg kikker (og det er jo et godt tegn som regel.) Og det må vel være noe med den kalvbeinte kællen og skråstillinga som gjør det. Skrått bilde og skrå benkt uti vannet.

Alt i alt så LIKER jeg dette bildet.
Lars-Anders M.
Jeg ser to benker en fugl og en mann.
Bildet er skeivt. Jeg ser det som tilfeldighetens kunst. Bild man tar på intuisjon.

Mvh
LAM
Trygve A.
Artig dette, med de to som velger ryggstøen å sette seg på - på hver sin benk.
Godt observert, og bra gjennomført !

...Trygve
Ole Petter F.
Spennende bildesyn. Her har vi sterk kontrast, fin linjeføring med bevisst skjev vannlinje, og fuglen i det gylne snitt. I venstrekant gjenkjennelige konturer. Fuglen blir noe liten og borte i bakgrunnen.
Lars Ivarson F.
Biletet kan vere gjennomtenkt, men 10 øre for tanken :-)) For no er det jo opp til nokon kvar å legge noko i det, og slik tilføre det innhald..fotografens svar på keisarens nye kler :-))
Lars Ivarson F.
Biletet kan vere gjennomtenkt, men 10 øre for tanken :-)) For no er det jo opp til nokon kvar å legge noko i det, og slik tilføre det innhald..fotografens svar på keisarens nye kler :-))
Torild H.
Eit bilde å bryna seg på mht. innhald, der nettopp dette synes vektlagt, og ikkje ber preg av -kun- kameratesting. Sjølv ser eg samanheng mellom dei to hovedelementene; mann ved benk og fugl på benk. Det er "nok" for meg, og det er opp til betrakter å spinne for- og etterhistorier, dvs innbyr til dialog/kommunikasjon mellom fotograf og betrakter, eller mellom betraktere.

Kanskje bildet hadde vore tydeligare om skore ned litt oventil, t.d. ned til strå heilt øverst til høgre. Ein ville då fjerna eit element (trestammer) som eg ikkje kan sjå tilfører bildet noe. Elles dynamisk utsnitt og linjeføring.Ein kunne og kanskje ønska seg at fuglen ikkje gjekk så i ett med vatnet, men det får så vera, mindre viktig det.

Torild
Øyvind S.
Takker for deres vurderinger av dette bildet, fint at dere stoppet opp og gjorde dere noen refleksjonene til hva dere ser.. det oppfatter jeg positivt for innholdet. Skal se nærmere på kuttforslag og justeringer og om det kan finnes andre utsnitt som kan være brukbare til formålet.
Når det gjelder historien i bildet ( min mening ).. den holder jeg for meg selv inntil videre, men det skal følge en lengre tekst med bildet... setter stor pris på kritikken til hver og enn av dere.. gir meg svar.. takk for det!
Øyvind
Per Harald G.
Dette bildet får meg til å tenkje på ei kriminell handling. Kamera på halvåtte, trebenk som ligg slengt uti vatnet, noko mørkt i venstre hjørne, -ein person? Gjerningsmannen?

Gufs og gys. Eit mørkt bilde, som tiltalar meg.
neil robert jones f.
jeg då, jeg er litt enig med Roy.
det er noe som skåre i øyner med dette bilde, ikke minst skrå stilling men at noen har hivd ut stol i vann, for fram en trist følelse for min del.
Men som satt jeg like bilde.
mvh. neil
Inger-Lise S.
Dette har jeg fundert på...Tror det har hjulpet..Jeg forstår ikke skjevheten helt, men fuglen sitter jo i vater, og at begge her har funnet noe å lene seg/støtte seg på, er klart. Og en spark i vannet ( eller muligens en benk..)er jo ikke daglig kost :) Jeg kan forstå at du valgte å ta dette!

Inger-Lise
Øyvind S.
Takker for at dere tok dere tid til å gi deres vurdering, samt hvilke tanker det gir dere.. nyttig å ta med seg videre..
Øyvind
Avsluttet .
Hei Øyvind, du gjør det jammen meg ikke lett for oss å kommentere bildene dine, hehe....
Jeg regner med at du har et budskap med bildet, men er ikke sikker på hva det kan være. Det som slo meg da jeg så benken i vannet og den skrånende vannflaten, var hærverk og mennesker som er havnet på skråplanet. Men naturen er i sin evige syklus, og mennesker, fugler og dyr lever sine liv og dør og nye liv oppstår. Hva er et lite hærverk i den store sammenhengen? Et samfunnsproblem? Blir problemet større eller mindre?

Inntil videre har benken fått ny funksjon som fuglebenk. Terna er sikkert glad for det ;-)

mvh Anne
Thorbjørn R.
Et underfundig og udefinerbart bilde. Men det er knakende bra. Et helt beskjedent kutt helt til venstre kunne vært forsøkt.

Mvh Thorbjørn
Øyvind S.
Takker for kommentarer og innspill... Anne du er inne på noe i din betrakting.. Thorbjørn.. takker for din vurdering om kuttforslag.. vurderte å kutt inn til stålrammen.. mulig du har rett at det kan ha noe for seg.. skal se nærmere på det.. bra du fant mening med det.. takk igjen alle sammen..
Øyvind
Roger H.
Nå kommer jeg vel litt sent inn her, leser at det er forslag om kutt her og der. For meg fungerer bildet som det er. Et underfundig bilde med spenning.

Den andre siden av elven er vel så interessant som det du har som motivet egentlig.

Øyvind S.
Takker for dine betraktninger Roger..
Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu