Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • Sigma EX 2,8/105 DG Macro C/EF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Marit O.

Blå grafisk abstrakt kunst,deilige blåtoner som er ditt vare merke Inger-Lise!

Mvh Marit
Nils G.

Hei. Dette er stilig. Her er primærmotivet skarpt samtidig som de nærliggende linjene også er skarpe. At resten av flaten inneholder mer difuse elementer og linjer synes jeg skaper en ekstra dimensjon i dybden.
Og så liker jeg godt den optimistiske farvetonen i det hele.
De gule og rosa elementene i kulene skaper liv.
Utsnittet synes jeg er bra.

Nils
Roy Arne K.

Hei
Dette er ikke lett å kommentere, men jeg liker veldig godt komposisjonen din her med det skarpe motivet som jeg har på følelsen at det svever i løse lufta samt de diagonale linje i bakgrunnen. Fargen er jo med på å gjøre mye av bildet.
Synes faktisk dette blir mer og mer spennende ettersom man betrakter det.
Bra jobba dette her.

Mvh. rak
Christine K.

Flott bilde i fine blåfarger og dråpene med forskjellig fokus.
Bra komposisjon med "hoved"dråpen perfekt i fokus og de andre litt ut.
Dette jeg en fin dypdevirkning.
Hilsen Christine
Kristian H.

Heisann Inger-Lise :)
Nok et tøft abstrakt-bilde fra deg. Det enkleste er som regel det beste, og det synes jeg kommer godt frem her. Veldig god trekant-komp med diagonale linjer som er nevnt. Spennende med litt gult inni kulene og litt tekstur over det hele også.

Mvh Kristian
Lisbeth S.

Stilig abstrakt bilde som du er meget flink til å kreere, liker dine blåfarger og syntes kompen er spennede med fine linjer og mye bevegelse.

mvh Lisbeth
Inger-Lise S.

Hei og tusen takk til dere!
Hyggelig at dere ikke er lei boblebildene mine...

Hilsen Inger-Lise:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Enda et fint Inger-Lise bilde med fine detaljer og fargevalører:)

Inger Anne
Roar K.

Et bilde som sender mine tanker i retning det ytre rom med planeter og andre himmellegemer. Tenkte også litt sånn amerikansk romfilm selv om nok elementene da ville framstått noe skarpere enn du presenterer dem her. Med andre ord et bilde der fantasien har litt å gå på.

Roar
Inger-Lise S.

Tusen takk til Inger Anne og Roar!

Inger-Lise
Tove H.

Blir ikke lei av boblebildene dine, Inger-Lise! Favoritten min ligger på BK, det siste, men dette er også vakkert!
Her har den største boblen fått en liten båt..:-)) Jeg vet ikke hva slags materie boblene svever i, men nettopp dette gjør at fantasien settes i sving. Er de på vei mot et sort (blått) hull?
Liker godt linjeføring, komposisjon og dybdefølelse.

Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Takk til deg Tove!

Inger-Lise:)
John H.

Hei Inger- Lise
Dette bildet og mange av dine bilder setter meg i drømmemodus. Bildene er preget av ro og de kjølige blå tonene er som en smeltende vakker blues. Jeg kunne faktisk tenkt meg alle drømmebildene dine i en bildeserie tonesatt av Eric Clapton, tilbakelent i sofaen sammen med en mørk øl og fruen i armkroken.
John
Inger-Lise S.

Takker John!
Det var hyggelig skrevet!
Det skulle la seg gjøre det, å lage en powerpoint tonesatt med Eric Clapton, men desverre har jeg ingen vaw.-filer med ham...Fint om oen sender meg en låt :-)

Hilsen Inger-Lise :)
Tone A.

Hei Inger-Lise
Dette er eit vakkert blåtonebilde med ditt særpreg.
Det diagonale feltet frå venstre mot høgre gir kontrast til dei bølga linjene og kulene.Her får eg ei kjensla av å vera i verdsrommet. Kor det diagonale feltet gir eit lett sug bakover, og kulene under svevar med.
Den største kula heng litt ventande i ein liten lomme med gultona fargefelt og skarpe detaljar, som gir kontrast til alt det duse som eller dominerar bildet.
Men her er eg nok uenig med alle dei andre som har kommentert bildet ditt. Pga at eg synes at den skarpe kula er for oppskarpa til det draumaktige og duse.Dvs at den blir for dominerande.
Men elles flott komponert med trekanten som kulene dannar og det diagonale feltet som gir ein fin tredeling.Flott lys mot alt det duse som får fram alle bølga linjer og småe kuler.
Blåtonane har ditt særpreg.
God helg helsing Tone
Inger-Lise S.

Takk til deg Tone!

God helg
fra
Inger-Lise:)
Avsluttet .

"Blå grafisk abstrakt kunst", som Marit skrev, er en god beskrivelse av hva jeg også opplever med bildet ditt. Meget delikat bilde, og et av dine aller beste etter min mening.

God helg!
Jan Roar
neil robert jones f.

Hei.
Et til nydelig og diktig bilde fra deg slik vei er vande med.
funger velig bra men komp, farge, og følelse.
mvh neil.
Ann Kristin S.

Oj, dette var flott Inger-Lise. Skikkelig kunstnerisk som fortjener en stor størrelse på en vegg. Nydelige farger og en spennende komposisjon.
Ikke skjønner jeg hvordan du får til dette, er imponert over kreativiteten.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Hei Inger-Lise!
Nytt spesielt bilde. Drar meg som iakttaker inn i en "ny" verden. Koser meg med din stil og form, særlig på abstrakte bidrag. Bra jobba!

Mvh
C.O.
Duy P.

Hei IL!
Jeg koser meg med dine abstrakte bilder.
Ikke bare roen med meget behagelig å nyte de vakre former og farger du frembringer hver gang :)

mvh duy
Inger-Lise S.

Tusen takk til dere!
Hilsen fra
Inger-Lise:)
Odd L.

Flott former og blå farge i ditt bilde.

mvh Odd L
Avsluttet .

Hei Inger-Lise
Blå grafisk abstrakt kunst skriver Marit. Det kan jeg være svært enig i. I din forrige periode med boblebilder, fantes ikke det grafiske preget. Der var det mer soft, noe som falt i smak hos veldig mange.
Mao., du har tillatt deg et annet preg i disse nye boblebildene, og det er jo ikke dumt. Bildet får nesten en 3D opplevelse her.
Lys, skygger og fint toneomfang. Blått slår sjelden feil, her i en herlig lett blåtone som helst går over i turkis.
Hovedmotivet, berre hellekkert, flott plassert i bildeflaten, ligger den der som et blikkfang, før man vandrer videre i bildet, møter to andre bobler som er lengre borte og dermed blir fine gjenntakelser til hovedmotivet.
Skyggen på skrå over bildeflaten gjør bildet til en fin vandring i kunstverket ditt. Uten den skyggen ville det hele blitt for rolig og noe tamt.
Så, et vidunderlig bilde fra din hånd igjen.

Ha en flott søndag og syttende.
mvh arild
Inger-Lise S.

Tusen takk for kommentarer!

Inger-Lise:)
Lars B.

Dette gir meg en god romfølelse og de svake buene i bakgrunnen gjør at de 3 hovedelementene i bildet virker nærmest vektløse. Diagonalstripene tilfører bildet mye og skiller elegant mellom det skarpe og det diffuse. Flott!

- Lars
Hilde J.

Dette er så fint! Og jeg blir aldri lei boblebildene dine. Pent å se på og veldig dekorativt :)
Jostein G.

Skikkelig kinky og spenstig abstrakt bilde syntes jeg. Et bilde som fanger min oppmerksomhet og jeg tar meg selv i å fantasere når jeg studerer bildet. Ser ut som engler som svømmer rundt i den tilfangetagende boblen der. Bildet får meg nesten til å høre musikk av Arne Nordberg tror jeg han heter...eller hette. Med kinky...mener jeg veldig spesielt da altså. ok.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu