Det sies at svært mange møter sin livsledsager i bryllup
Jeg var i bryllup forleden og tok selvsagt med et kamera. Dette motivet dukket opp når jeg satt i benkene og ventet på at seremonien skulle starte.
Jeg satt og funderte over livsvisdommen fra "fire bryllup og en gravferd" da forloveren der opp fikk et litt drømmende uttrykk og jeg fikk det for meg at han sto og stirret på kvinnen i benken, og hun tilbake. Så jeg tok noen bilder, og dette er det jeg synes ble best. Er det noen andre som føler en historie her? Og hvordan fungerer komposisjonen? Jeg har ikke gjort noe med en sort skulder nede til venstre fordi jeg ikke er noe god til å klone bort ting.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-05-04 22:57:27
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-05-06 22:08:19
    Versjon #3
Utstyr
  • 5D2
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger172
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465115} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Gry A.
Her har du fanget et øyeblikk som beskriver mye, og jeg er helt med på tanken din, jeg tenkte nesten det samme før jeg leste kommentaren din.

Jeg liker komposisjonen din stort sett godt, at du har valgt S/H konvertering, synes jeg demper støy, som naturlig kommer i en slik setting (farger, detaljer). Jeg liker også blendervalget ditt, han ser drømmende ut, blikket faller på henne som er i fokus.
At de to andre damene er såpass skarpe synes jeg er litt dumt, det drar litt oppmerksomhet bort fra hovedpersonen.

Skulderen er så diffus at jeg synes ikke den gjør noe, hadde den vært i fokus, hadde den ødelagt mye.

Jeg ville beskjært bildet i toppen, da settes mannen mer i fokus, muligens også noe i underkant.
Roy Helge R.
Godt å høre at det ikke bare er meg. Det er det nemlig alt for ofte med mine bilder - at jeg fantaserer inn noe som ingen andre skjønner.
Roger F.
Hei Roy - bildet har potensiale, men slik jeg ser det er det for mye som forstyrrer poenget - nemlig "kommunikasjonen" mellom de to personene. Mitt forslag: demp eller fjern de elementene som ikke har noe med "poenget" å gjøre! Mvh.Roger
Kristine S.
Hei. Liker bilde veldig godt jeg! Ser absolutt historien, blir nesten nysgjerrig på fortsettelsen..
De to damene er nok noe forstyrrende, men alt i alt et fortellende bilde!Går for v1, syns v.2 ble for "trangt".
mvh kristine
Gry A.
Helt enig i at de to damene ble mer forstyrrende ja... selv om jeg mente det burde beskjæres i utgagspunktet. De ble egentlig ganske irriterende i det tette utsnittet. Men HAN kom mer i fokus.
Roy Helge R.
Nå har jeg lagt ut mitt aller første forsøk på kloning for å få bort damene. Pent ble det ikke, men jeg har som kjent MYE å lære om bildebehandling i etterkant.

Det er jo ingen tvil om at hadde det vært sånn fra starten ville det vært et mye bedre fotografi.
Roger F.
Hei - ja, versjon #3 ble vesentlig bedre! Kanskje litt pirk, men likevel: noe strammere beskjæring oppe og til høyre (uten å miste miljøet - som versjon #2) + litt justering av "lodd og vater" - så skal du se. Mvh.Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu