Tomat
Bildet inngår i albumet Frukt og grønnsaker - Frukt, grønnsaker, bær & barn.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_462797} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Yngve Sem P.
Undrer meg litt over at denne serien din ikke blir kommentert særlig, selv om kommentargivningen generelt har avtatt en del her på Kritikken. Synes bildene er morsomme og teknisk stødig utført, men er litt usikker på innholdet. Grønnsaker på anabole steroider gir meg jo tanker om at du vil rette et lite skråblikk mot genmodifisering. Samtidig fungerer det også som en uskyldig absurditet. Når du velger å ikke beskrive bakgrunn for bildeserien, blir det gjerne mange løse tanker fra betrakter.

Dette spesifikke bildet fremstår på min skjerm som en anelse for høyt eksponert, men jeg liker studiosettingen. Kledelig om jenta hadde rødmet.:) Ganske pent lyssatt, slik jeg kan bedømme. Ingen sjenerende skygger, selv om det kan se ut som du har forskjellig belysning på tomaten og jenta. Tomaten kaster jo nesten ikke skygge, og burde vel gjort det på hennes venstre bein ? Liker uttrykket hos jenta, armene bidrar mest til det. Blikket i kamera funker godt i en slik oppstilt setting. Hva med å trekke denne idéen ut på en tomatplantasje ?
Alt i alt en god gjennomføring !
Ole A. V.
Hei og takk for grundig tilbakemelding!

Det har blitt lengre mellom kommentarene på bildekritikken ja, og det er klart at jeg synes det er litt skuffende å legge inn bilder med mye arbeid bak når innspillene uteblir.

Innholdsmessig så foretrekker jeg som oftest å være sparsommelig med tilleggsinfo, nettopp for å se om de som kommenterer kommer inn på samme tanker som de jeg selv har (eller bidrar med noe jeg ikke selv har sett!). Når det gjelder akkurat denne serien så er den fortsatt litt innholdsmessig "umoden". Det startet med en idé om litt lek, humor med et element av surrealisme eller absurditet som du sier. Vi har noen ideér på tegnebrettet for fremtidige bilder der serien tas ut av studiosettingen(siden du nevner tomatplantasje) og kanskje også blir sterkere tematisk etterhvert.

Hos meg er ikke bildet for lyst eksponert, men det er kanskje litt grumsete i mellom-/skyggetoner særlig i ansiktet. Det er alltid småplukk som kan forbedres. Skyggene er en utfordring, men tomaten skulle nok ikke kastet skygge på hennes venstre bein (du kan se skyggen av tomaten på bakken som viser kryssbelysningen). Imidlertid er det en glipp der lyset fra front sto høyere (relativt sett) da bildet av tomaten ble tatt kontra bildet av jenta, slik at det blir en liten mørk skygge på venstre side av tomaten som ikke nok ikke samsvarer helt med resten med resten av bildet. Skyggelegging på nederste del av det beinet som står oppi tomaten kan også tilpasses bedre.
Pål G.
Jeg er enig med Yngve om kommentardelen.

Jeg syntes "disse bildene" er meget godt utført, og de har gitt meg noen skjeve smil på en fredag ettermiddag. Snakk om å tråkke i salaten, liksom.

Så begynner jeg å se nøyere etter. Som du selv påpeker, det er en "lysbom" i forhold til skygger. Det samme kan sies om tomaten, og gjenskinnet fra høyre side (vår synsvinkel) på tomaten, og skyggen bak - kontra jentas skygge. Dette er småplukk, og bildet fungerer utmerket på meg slik det fremstår i dag. GODT jobba og godt teknisk utført.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu