Bildet inngår i albumet -selvportretter- - Fotografert av og med meg selv..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger392
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_462382} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John H.
Ohoy. Long time no see Ingebjørg.
Har savnet deg. Og her kommer du i egen person. Takk for det. Liker det jeg ser her. Utsnittet er fint med skarphet og fokus på øyet bak rufsete, defust og slørete hår som dekker delvis ansiktet. Blikk og ansikt uttrykker melakoni og muligens litt tristhet. Fine, duse gråtoner som kler dette portrettet. Skulle jeg ønske meg noe mer er det litt, bare litt, mer av ditt venstre øye. Det hadde i mine øyne skapt mer balanse i bildet.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for det John, det hyggelig å høre. Skulle gjerne ha slengt ut en ny versjon, men har ikke noen. Er selv ikke sikker på at det ville bli bedre med mer av det andre øyet, jeg ville ha hår der, og da ville det sikkert ha irritert at det var for mye hår over. Kanskje.

ingebjørg
ketil g.
Nå har du glodd lenge på meg så kanskje på tide å komme med tilbakemelding. Må uttale meg om hva portrettet "gir meg". Derfor overlater jeg det tekniske til andre som kan sånt.

Synes serien er spennende og sårbar. Og du har vel guts til å takle dette. Du viser deg selv på godt og vondt. En sjel i et bilde.

Her finner jeg en lengsel, et rop og samtidig avstand.

Tøft gjort.

ketil
Avsluttet .
Hei Ingebjørg og lenge siden sist.
Sittet å sett på bildet ditt og syns det har et fint utrykk.
Men for å være litt kritisk så syns jeg det blir litt daft(grått).Syns det blir litt sånn verken det ene eller det andre hva kontrastene angår.
Ville nok valgt å hatt enten mere kontraster eller enda dusere,men det er sånn jeg tenker og føler om det når jeg sitter å ser på det her nå.
Ellers som sagt flott utrykk i bildet og håret som dekker ene øyet lager spenning i utrykket.
Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu