wedding
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-04-16 11:01:16
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_461698} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Henrik H.

Her syns jeg du har disponert flaten bra. Litt mye hdreffekt og unødvendig dystert? Første tanke at mørke skyer truer ekteskapet - senere at regn i brudens hår skal bety lykke. Går for at det ble regn.. ;-) HH
Thomas Foyn H.

helt bevisst at det er såpass mørk har laget en lysere variant også, men den ble rett og slett bare for kjedelig..
Tom R. E. K.

Hei,
Tillater meg å komme med noen kommentarer:
HDR-effekten blir litt for fremtredende for meg. Det dystre/ mørke er nevnt, men om det er et bevisst valg som du ønsker å formidle synes jeg det er OK.
Et par andre ting det er viktig å legge vekt på ifm bryllupsfotografering: Det er brudeparet som skal komme tydelig frem. Brudekjolen skal være hvit- ikke grå. forstyrrende elementer i billedflaten bør fjernes, rekomponeres eller klones bort i etterbehandlingen...nevner det visne treet og det skjeve skiltet til venstre bak bilen og antennen som er veldig tydelig ved bakhodet til brudgommen. Det er også tre "haifinner" i overgang mellom snø og bakke til høyre (antakelig fra hdr-behandlingen, men bør kunne fjernes...)
Dybdeskarpheten ville jeg vurdert å gjøre mindre, slik at en del av detaljene i skogen ble visket ut og dermed fremhevet hovedmotivet en anelse mer.
Jeg er blitt spurt om å ta bilder i et bryllup til sommmeren og prøver å legge merke til andres bryllupsbilder som en del av forberedelsen ;-)

mvh
-Tom
Thomas Foyn H.

takk for konstruktiv kritikk Tom, jeg er ikke noe flink til å clone vekk ting så her får jeg lære meg nye kunster. Legger ut ny versjon med hvit kjole, men som nevnt er det bevisst at den er grålig.

Send meg gjerne link med noen bra tut`s på cloning hvis du vet om noen.
Tom R. E. K.

Hei igjen,
har igrunnen ikke noen bestemte tut's... jeg har prøvd meg fram...
men på adobe sine egne sider er det mye hjelp å få- her er om clone: http://help.adobe.com/en_US/Photoshop/11.0/WSfd1234e1c4b6...760aa.html

lykke til :-)

mvh
-Tom
Maria Therese H.

Hei T,
Ville bare si at dette var et utrolig nyydelig uttrykk. Det jeg liker er det du får kritikk for så heldigvis er vi forskjellige. De fleste bryllupsbilder er som nevnt med hvit kjole og elementer som bringer lykke. Det visne treet gir en fin kontrast.

Den første tanken jeg umiddelbart fikk var at de så så veldig lykkelige ut, og det er jo også viktig.

Mvh
Maria
Thomas Foyn H.

takk maria :D
Hege-Lill R.

Hei hei! :) ville bare si meg enig med maria therese her. Liker bilde veldig godt,et brudebilde som virkelig skiller seg ut! :) Paret ser lykkelige ut,trass "alt det mørket rundt dem",fin kontrast!

mvh
Hege
Thomas Foyn H.

takk hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu