Nordlys over Håja.
Fantastisk fin Nordlysaktivitet i går kveld, når man i tilleg har slike fine lysforhold så er det skikkelig morsomt å fotografere Nordlyset som danser over nattehimmelen.
Bildet inngår i albumet Nordlys -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D700
  • -
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_460368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Robin J.

Meget pent nordlysbilde.Mvh RJ
Ole Christian S.

Mektig, veldig flotte farger, bra komp, vakkert!

Har en haug med bilder selv som ligger å venter på prosessering hjemme, både fra i går og dagene før. Begrenset med tid man har til å få bildene ut når man er hjemme 02-03 og skal opp på jobb igjen tidlig! :)

Frank K.

Flott dette Tom. Fin komposisjon, timing og toppet med et heftig utbrudd. Synes du også har truffet bra med gjengivelsen av fargene, om enn litt forsterket (?). Resultatet fra mine opptak både i går og forleden dag var langt avgårde temperaturmessig..

Regnet nesten med du var ute i går ja :-) jeg og Ole Chr var ikke kommet lengere enn til kvaløysletta da det sto på som mest. For seint dag to også, huff. men vi fikk no benyttet områder som jeg aldri har fotografert tidligere da.
Helge M.

Meget bra samme farger som jeg klarte å ta. Var også ute i går og det var et fantastisk syn. Var på Ringvassøya med utsikt mot Skulsfjord. Synd at sesongen går mot slutten nå som det er så god aktivitet. Det må har vært fryktelige veier utover :)
Venche J.

Berre lekkert Tom. :)
Wenche.
Tom R.

Takker alle for tilbakkemeldinger på bilde.
Frank, nei fargene er ikke justert opp noe.

Tom:) http://northernlights-photo.com/

Pål A.

Her er frk. Aurora på svømmetur over nattehimmelen over Håja. Flott farge på horisonten gjør bildet litt utenom de vanlige nordlysbildene det er mange av her på dotten. God helg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu