Grand Canyon
South Rim.
Liker fargetonene selv om de muligens er noe spesielle.
Bildet inngår i albumet Grand Canyon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_459168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Håkon B.
Ja hva skal jeg si her. Et herlig bilde. Men jeg ville nok hatt mer dramatik i skyene og muligens er bildet for mørkt i fjellene til venstre oppe
Morten H.
Har ingenting konstruktivt å komme med. Men dette synes jeg var lekkert på alle måter; komposisjonen sitter godt, dybdefølelse i bøttevis og et storslagent landskap i nydelig lys. Helt topp!
Magne S.
Takk for kommentarer!
Synes i grunnen skyene er dramatiske nok, så jeg er ikke helt med på den Håkon. Er forøvrig enig at det kanskje er litt mørkt i fjellområdene på venstre side. Synes på en måte det gir bildet dybde, samt skaper balanse med det motsatte hjørnet. Er ikke helt sikker!? Skal prøve meg fram med en ny versjon senere. God påske, hilsen Magne
Thorbjørn R.
Delikate fargetoner og et spektakulært landskap gjør dette severdig. Dybden i bildet er også et pluss.

Mvh Thorbjørn
Nils G.
Du sier selv at fargetonene er litt spesielle. Ja det er de, og sammen med de gjentagende spesielle formasjonene som fremheves grunnet tåkesløret blir dette et fengende bilde.
Jeg har et lite kutt-forslag: har du prøvet å klippe bort hele himmelen?

Nils
Magne S.
Takk for nye kommentarer! Har prøvd meg på utsnitt uten himmel, men synes ikke det fungerer helt her. Det jeg ser er at man får fokus et helt annet sted i bildet. Blir et annet utrykk rett og slett. Uansett, takk igjen for nye innspill.
Hilsen Magne
Nils L.
Forgrunnen er i overkant domminerende, blikke stopper litt før en kommer forbi og får se lenger inn i bildet og har litt lett for å gå tilbake til forgrunnen, selv om en ønsker å se mer lenger inn.
Fargene er gode og gjør bildet mer spennende, i og med de er noe annerledes enn hva man normalt forbinder med bilder fra dette området

Mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu