Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_455191} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Odd Tore S.
Bildet minner meg mest om møllspist spindelvev.
Kanskje aner jeg noen stirrende øyne, kanskje ikke.
Jeg tror at jeg vil trenge en guide for å få mer ut av dette.
Odd Tore
Roger H.
Ser ut som et gammelt spindelvev som har gjort nytten sin. Veggen bak har en fin stofflighet som fremhever spindelvevet. Mulig jeg må innom en gang til, men jeg likte bildet.
Arnold H.
Muleg det kan vere ein gammal forfallen spindelvev, men eg vel å sjå på formene i bildet og samanhengen mellom deler av bildet.

Både den lyse "stripa" øvst til venstre og dei større, opne felta frå nedste venstre til øvste høgre hjørnet skaper diagonalar og samanhengar.
I den nedste, venstre fjerdeparten av bildet er det muleg å forestille seg eit ansikt på hall, med ein kjempestor nase og to djupe, mørke auge - skummel type.

Truleg er det ikkje det figurative du vil vise oss her, men abstrakte former med samanhengar som skaper balanse i flata. Eit interessant bilde, men vanskeleg tilgjegeleg, synes eg.

helsing
Arnold
Lars-Anders M.
Emfysem var min tanke.
Ja vi får tolke det som vi vil.
Har ikke mer å si.
mvh
LAM
Knut Georg F.
Dekorativt bilde med fine nyanser i sh-toner og skarphet som gir bildet en god dybdefølelse. Galakse, spindelvev eller hjernespinn; fint uansett.
Mvh Knut
Anita H.
Hei! Eit bilde eg har sett på fleire ganger no, men klarer ikkje heilt å sette fingeren på kvifor. Litt triste assosiasjoner får eg. Kanskje noko som er gammelt og glømt.
Ha ein fin kveld!
Anita
Tove H.
Ødelagt spindelvev, galakse, stjernebilder....liker dybden i bildet, lagene...Kanskje er det flere spindelvev og en skitten rute. Fikk en muggen følelse av undergang. Uforståelig...og dermed interessant.
Hilsen Tove
Ivan H.
Hei og takk for kritikk!

Tja, det ligger nok ikke så mye tanker bak dette motivet og bildet. Det er, som dere alle ser, et spindelvev. Men det trigget litt fantasien min. Synes selv det er litt dybde i bildet, selv om motivet er ganske enkelt. Jeg liker linjene, samt tomrommene. Det kan ligne litt på stjerner, tåke og universet. Noe som jeg ser noen av dere også sammenligner det med.

Synes selv ballansen er ok, ser derimot i etterkant at jeg kanskje kunne mørknet øvre venstre del noe, da jeg har en liten følelse av at det tipper litt mot høyre.

Ønsker at bildet skal fremskape en følelse, hvilken følelse er opp til betrakteren. Men vil at der skal være noe. Noen type bilder kan man komme tilbake til og se på nye måter, noe jeg har prøvd på her.

Takker for oppmerkosmheten :)

.
.
. Ivan .
Pål R.
Liker det. Får følelsen av død og fordervelse, forråtnelse og undergang. Her er det rett og slett ikke liv. Tror de skarpe kontrastene er med på å fremme dette.
Pål
Stig Børre E.
Tøft. Syns linjer og kontraster spiller på lag. Innholdsmessig er det passelig ufyselig - kunne vært et cover til en eller annen krimroman.

StigB
Ivan H.
Takk for kommentarene, Pål og Stig Børre.
Kjekt å lese at dere likte bildet.

Med alle kommentarene dere har gitt så sitter jeg igjen med et inntrykk av at jeg har fått noe mer ut av et ellers så vanlig motiv.

Inger-Lise S.
Et bilde jeg har brukt tid på. Og det har vokst. Jeg liker stemningen i bildet. ser masse figurer, men mindre viktig her.
Det er noe som har trukket til dette, og nå liker jeg det godt.

Innger-Lise
Hans Christian G.
Igjen et spennende bilde fra deg Ivan, så enkelt som et spindelvev kan gjøres så visuelt spennende. Når noe totalt uspennende i verkeligheten gjøres visuelt spennende gjennom fotografi, da synes jeg fotografi fungerer på sitt beste!!!
Men, jeg synes ikke dette er spennende i lengden, de fleste andre bildene dine er mye bedre enn dette, klarer ikke å lese noe stemning, tristhet eller andre følelser her!
Har du hatt noen utstilliner før Ivan? Hvis ikke synes jeg det er på tide du har en ustilling, du har masse spennende bilder nå og jeg er sikker på at mange kuratorer/gallerier vil være interessert.....
Roger H.
Hei igjen Ivan. Leser at du har lyst til å mørkne venstre øvre halvdel av bildet. Hvis du gjør det så fjerner du spenningen i toneomfanget og flater ut bildet litt.

Har sett bildet noen ganger nå og synes det står bra som det er.
Ivan H.
Takk for de siste tilbakemeldingene. Setter veldig stor pris på det.
Hans Christian; nei har ikke hatt noen utstilling. Som jeg alltid sier; må bare bli flink først.

Roger; da tolker jeg det som at komp/ballanse fungerer her. Kanskje det bare er meg som har stirret for mye på bildet.

Inger-Lise; ja det virker som disse type bilder trenger tid på seg. Litt usikker på hvorfor egentlig. Kanskje fordi de er så mørke?
Inger-Lise S.
Hei Ivan!
Nei, jeg tror ikke det er fordi de er mørke.Jeg tror det er nettopp den biten som trekker meg til bildet gang på gang, selv om jeg kan reagere både negativt og blandet først.
Det er noe du formidler, måten....
Vanskelig å si. Lett tilgjengelige er de i hvertfall ikke :)

Inger-Lise
Inger-Lise S.
Jeg tror det jeg skrev kan misforstås..
Det jeg mente var at man trekkes tilbake til bildet pga noe du formidler, måten..

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu