Islagt fjord
Utstyr
  • Nikon D90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_452531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erlend N.
Det er bikkjekaldt sørpå også, ser jeg... Nydelige toner og komposisjon. En artig kombinasjon ville vært den samme komposisjonen i sommerlys?
Hege Kristin O.
Ja det er helt sikkert... Da dette bildet ble tatt var det ca 20 minus..
Takk takk - det var hyggelig å høre!
Ja det har du rett i! Men da må jeg nok bruke zoomen litt mer, ellers kommer jeg til å stå med vann til - hmm jeg måtte ha svømt faktisk :D
Men god idé - skal prøve på det en fin sommerdag!
Erlend N.
haha :D
Båter er vel ikke oppfunnet sørpå skjønner jeg :-)
Hege Kristin O.
hehe hmmm båt?!?! hva er det?? :p
Helge L.
fine farger og ok eksponering. Jeg synes dog det blir litt for mye fargestøy, særlig på det mørke området helt nederst. Jeg tror ikke bildet ville tapt seg for mye med litt støyfjerning i etterbehandlingen (hvis du tar bilder i jpeg kan du også justere støyfjerning i kameraet), ellers kan du prøve lengre lukkertid og lavere ISO - og slå på long exposure noise reduction i custom functions om du ikke har gjort det allerede.
Einar S.
Enig med Helge i at det ble litt mye støy (og kanskje litt manglende fokus på stupebrettet). Har veldig god erfaring med "noice ninja" (i photoshop eller lightroom) for å fjerne denne typen støy.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu