tankefull...
er litt usikker på om det er skarpt nok...men liker lyset i bildet her!
Utstyr
  • Nikon D300
  • 50mm 1.4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_451902} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kirsten H.
Nydelig barneportrett, dette. Liker uttrykket i ansiktet, hun ser tankefull ut. Jeg synes det litt for stor kontrast mellom høyre og venstre side i ansiktet, denne typen belysning passer bedre til et voksent ansikt med mer karakter. Likte komposisjonen med breddeformat og motivet plassert såpass langt til venstre.
Merete S.
Vakkert! I mine øyner er dette mer enn bare et portrett. Slik JEG ser det vel og merke er dette en jente som får et dramatisk innblikk i voksenverdenen idet hun ser gjennom en dør som står på gløtt.
Derfor det alvorlige uttrykket som man vanligvis ser på voksne og ikke barn. Derav lyset som kastes inn gjennom en dørglippe.

Jeg opplever at bildet ditt har en veldig stemningsfull atmosfære og selv om bildet trolig var planlagt? Har du fanget et øyeblikk som føles nært og ekte. Sterkt!

Hvid dette var mitt bilde hadde jeg klippt nærmere opp til ansiktet for å komme enda tettere på det som fanger (Kun tatt med stroppene og gått tettere på begge sidene, men ikke helt inntil skulderen, men nærmere enn nå på venstre side og kanskje 5-10cm inn fra høgre).
Muligens økt kontrasten litt, gjort det mørkere for å fremheve det dramatiske øyeblikket.

Hadde vært morsomt å høre hva du selv føler om bildet?

mvh Merete
Lene B.
bildet er av min datter som er 5,5 år og som ofte er veldig tankefull og har veldig mange "modne" tanker om verden...

Bildet er tatt i starten av en shoot hjemme, før vi fikk satt opp lys og rigga oss til. Det kom sol inn fra vinduet akkurat i noen minutter og jeg bare knipsa løs, lyset det traff henne så fint.

Beskjæringen kan jeg være enig, liker tette utsnitt.

Synes også bildet er et raskt blikk inn i hennes verden, hun er ofte veldig utrykksfull i blikket sitt.Din tolkning liker jeg også!

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu