a smile when I'm dreaming..
søsteren min Therese
Utstyr
  • Nikon D60
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_450189} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Knut Georg F.

Nydelig portrett godt utsnitt, god eksponering og fine farger. Jakkefliken/glidelåsen er det eneste lille minus i mine øyne.
Mvh Knut
sherzad t.

Hei
Savner mer kontrast i bildet, det hele oppleves som litt flat, både fargene og kontraster, utsnittet falt heller ikke i smak, stående format ville fungert bedre etter min mening, også en smule litt for mye softet i ps vil jeg påstå?... ellers et greit bilde, med forbedringspotensiale

Mvh. Taheri
Tone A.

Hei Linda
Etter å ha kommentert far din sitt bilde av søstera di, kan eg ikkje unngå å samanlikna bilda.
Først og fremst var det lyset som ga fine hudtonar, glød til håret og augene som gjorde bildet spesielt saman med pastelltona blåtonar.
Her manglar lyset som ga varme bruntonar til håret, lysrefleksjon til augene og glød til hudtonane.
Mest som ho står med det kjølege vinterlyset som blir litt stengt ute pga den store pelskragen.
Men elles eit fint uttrykk på søstera di, men softinga trekk ned og det manglar kontrastar.Pluss for fine blåtonar og god kontakt med søstera di.Prøv deg litt fram med ei anna redigering.
:) Tone
Linda L.

Tusen takk for kommentarer og tips! Den duse gråtonen som er på bildet var egentlig et forsøk på å gjøre bildet litt annerledes, men nå har jeg jo fått litt inputs så da kan jeg prøve meg fram med en litt anne stil :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu