Rødhalevarsler. Mine norske fuglearter nr. 174 på foto.no. 26 igjen til 200.
Egentlig langt fra noen norsk hekkeart. Men likevel. Sett og fotografert på det utrolige Fornebuområdet. På grunn av all gravingen på området, dets fantastiske meteorologiske og geografiske beliggenhet dukker det relativt ofte opp svært eksotiske arter i rask rekkefølge i området. Jeg kommer til å legge ut flere eksempler på det fremover. Synd politikerne ikke klarer å beskytte en slik fantastisk biotop, men med sin uvidenhet om organisering og deres formålsparagrafer og gearing har de dessverre bidratt til at området raskt ødelegges! Med politianmeldelser til følge, som omgående har blitt henlagt av et udugelig økokrim! Rødhalevarsleren er en SVÆRT sydlig art, som du ellers finner kun svært langt syd i Europa, dvs. Hellas Tyrkia og ØSTover! Og som normalt overvintrer i India og Asia ellers! Og hvorfor er politikerne uten utdannelse i organisering? Leit å se for en miljøentusiast med organisasjonsteori som mangeårs høyere utdannelsesspesialfelt. Her har dere så beklageligvis svært MYE å lære dere grønnskollede, populistiske, uvitende folkevalgte! I all deres uvitende forstokkethet bidrar dere til å ødelegge Norge og vårt og verdens mangfold!
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lasse J.

Fint bilde,men teksten er utrolig unyansert.
Det å ta alle poitikere under en kam fører til politikerforakt.
Dersom alle folkevalgte er "grønnskollede,populisiske,uvitende" kan det jo hende at det er befolkningen som velger dem det er noe galt med. (Er ikke politiker selv)
Mvh Lasse
Ketil K.

Takk for den Lasse, men hva kom først? Høna eller egget?
Ketil K.

Jeg har dessverre hatt den store sorgen å jobbet med lokalpolitikere. Nasjonalt verneverdige arter og miljøer har lite de skal ha sagt når lokalpolitiske prioriteringer avgjør! Det er svært ofte et misforhold mellom forstand og ansvar i det såkalte lokale demokratiet. Lokale arealbehov avgjør stort sett. Derfor burde det heller vært en likeverdighet mellom beslutningsnivå og nasjonalt bevaringsnivå og behov. Det er det dessverre ikke. Såkalt lokalt demokrati får bestemme i alt for stor grad, og det går ut over beslutningsnivået, som ikke ser bevaringsverdiene. Jeg er derfor for at det blir etablert en nasjonal miljøforvaltning, som har nødvendig komeptanse og eierskap til våre nasjonale naturessurser. Da har vi en mulighet for å få til en hensiktsmessig organisering av norsk naturforvaltning. Dte blir veldig enkelt å kalle dette politikerforakt osv. Det viser at du ikke aner hva du snakker om Lasse.
Ketil K.

Med beslutningsnivået tenker jeg her på kvaliteten på beslutningen, den er i miljøbevaringssammenheng veldig ofte alt for lav. Etterbruken og rehabiliteringen av Fornebu viser at lokalpolitikerne og lokalmyndighetene der har gjort en rad av feilbedømmelser og feilbeslutninger som til de grader har gått ut over området. Det er rart å se hvor mye dyktigere svenskene er til å få til tilsvarende løsninger. Norge bør se mer på hvordan svenskene organiserer sitt lokale demokrati.
Lasse J.

Skjønner du er frustrert, men å si at jeg ikke aner hva jeg snakker om viser igjen at du trekker for raske slutninger på for tynt grunnlag.
Siden det her skal fokuseres på bilde foreslår jeg at om du vil ha en debatt kan du lage en tråd på diskusjonsforumet isteden for her.
Men at du kan fotografere er det i allefall ingen tvil om!
Mvh Lasse
Avsluttet .

Synes det er kjekt å følge dine fotos, og ditt mål om antall arter.
Jeg nikker nok gjennkjennende til teksten din. Ja vi velger dem inn. Men hva skjer når de først har kommet seg inn på kontoret. Politikerne snur ryggen til alt hva de har lovet velgerne, ja de rett og slett velger å gjøre stikk motsatt av lovnader.

Og så sitter de på hvert sitt kontor med sin kaffe, og finner på de utroligste dumme ting. Som dette utspillet her:
"Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) mener de færreste av oss er helt friske - derfor vil han at flere bruker graderte sykmeldinger.."
Fy f. Det er noe av det dummeste jeg noen gang har hørt i fra en statsminister. Nei, akkurat, molbolandet Norge, de skal være så flinke utad, men du verden for noen grønnskollinger, hele bunten.
Lurer på hvor mye syk Mette Marit er, ser at hun ikke skal til OL. Hva skal hun der å gjøre forresten? Herregud, hun har slitasjeskade på nakkevirvlene. Det har jeg hatt i 33 år!

Sånn, da fikk vi ut frustrasjonen:)

Et vidunderlig bilde av rødhalevarsleren. Veldig bra i lys og farver, skarpt og fint i sitt miljø.
Hvor stor er denne? Pluss minus en kjøttmeis? Nei den ser mindre ut.

Vel, unnskyld utblåsningen av annet stoff, men jeg kunne ikke dy meg, for jeg er så hjertens enig med deg i din tekst.
mvh arild
Ketil K.

Hei Arild

Tiltredes!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu