Skispor
I mangel på noen bedre tittel
Er egentlig ganske fornøyd med dette bildet. Er spent på tilbakemeldinger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-02-04 09:53:27
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS D40
  • Canon EF-S 17-85mm 4-5,6 USM IS
  • Brennvidde56mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt på frihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_449006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Arne K.
Hei
Liker den dybden du har fått i bildet.
Skarpheten - jeg vet ikke om det er meningen at den skal være slik -men kunne kanskje vært bedre.
Komposisjonen er jo også veldig bra her.
Man hører formelig at det blåser.

Jeg ville kuttet det lille sporet øverst i bildet for å skape litt mere ro i komposisjonen.
Synes egentlig sort/hvitt passer bedre til sne - ikke sepia.

Ellers et veldig spennende bilde.

Mvh. rak
Tommy B.
Likte det med en gang, skarpheten er som Roy Arne kansje i minste laget, men jeg synes ikke det gjør noe. Det eneste på "wish lista" mi er at sporet begynte mer i venstre hjørne og ikke midt på, men det er flisespikkeri.. Bra bilde absolutt! Nesten litt "Karl Blossfeldt" med naturlige former.
Rolf Arne R.
Takker for kommentarer.
Roy Arne,skal kutte litt i toppen og legge ut en ny versjon. Skarpheten kunne nok vært bedre,men siden det skal virke litt forblåst så la jeg ikke så stor vekt på det denne gangen. Men det går nok på erfaring å sjekke slike ting og skal ta det med meg videre.
Tommy,glad for at du likte bilde, godt å få noe tilbakemelding slik at jeg har noe å jobbe med vidrere. Skal tenke på "wish lista di neste gang.
Takk for gode og konstruktive kommentarer.

mvh
Rolf Arne
Kristine S.
Hei. Veldig mye bedre med s/v variant, men jeg ville ikke ha kuttet i det hele tatt. Ønsker å se sporene hele veien ut av bilde. Fikk en god følelse av endeløshet som jeg likte veldig godt.
mvh kristine
Rolf Arne R.
Hei Kristine
Takker for konstruktive kommentarer, enig i at det ser bedre ut i s/v.

mvh
Rolf Arne
Øyvind H.
Kunne vert et illustrerende bilde til en avisartikkel om gjenblåste skispor, begge like kjedelige. Hva er motivet her, skispora? Bilder ser herja ut, texturen i snøen ser ut som alt annet enn snø. Lyset er kjedelig. Det burde i det minste vert noen i det skisporet e.l Men det hadde uansett ikke reddet dette bildet.
Øyvind H.
Beklager noe surmaget kritikk fra den dagen, men jeg la kritikken mye etter kategorien bildet var lagt ut i, og der syns jeg ikke det hørte hjemme. Om du er en uerfaren fotograf så har jeg selv erfaring med å ta masse elendige bilder av natur som en opplevde der og da som fantastisk. Problemet er å forevige det til bilder, det er veldig vanskelig. En tar ofte med seg opplevelsen i hodet når en fremkaller/redigerer bildet og klarer ikke å se bildet objektivt. Betrakteren av bildet har ikke delt opplevelsen så han får en helt annen opplevelse en skaperen. Et godt triks som mange profotografer gjør er å lage en god kopi, henge det på veggen i en uke/14dager for å se om godfølelsen varer. Etter hvert så blir en flinkere å luke på forhånd.
Rolf Arne R.
Hei Øyvind
Takker for kommentarer.Jeg tåler det meste av kritikk, men setter også pris på å høre hva som er feil slik at jeg kan lære noe.Om det er f 8 eller f22 burde ikke gjøre noen større forskjell på komentarene etter min mening.
Jeg er som du nevner en uerfaren fotograf, men har også ambisjoner om å bli bedre og trenger derfor komentarer, men tåler selfølgelig også å høre om det er helt på jordet. Tanken her var å illustrere kulde og vind som flytter snø og som her tetter skisporet, jeg syntes motivet forsåvidt er greit, men på utførelsen har jeg mye å gå på og trenger kommentarer på det, f.eks instillinger på kameraet, lys og vinklinger.

mvh
Rolf Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu