- KONSENTRASJON -
Bildet inngår i albumet MENNESKER -
Utstyr
  • Nikon D 90
  • Nikon 18-200 3,5-5,6 G ED - VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger175
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_448738} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Hm, et meget vanskelig bilde du har her Roy. Skimter jeg en person til i bildet? Profilen ser unektelig ut som en person, alt det grå i høyresiden, mulig det er far til gutten som leser avisen?
Da er jeg fornøyd, da har jeg avslørt ditt bilde:) Ganske genialt og genuint, og herlige gråtoner i bildet.
Jo, liker det jeg ser, når jeg først ser hva jeg så, eller ser nå når jeg har sett:)
mvh arild
Lars-Anders M.
Kreativ bruk av uskarphet. Den gamle avtar og den unge vokser til. Slik tolker jeg dette bilde fra deg.
Mvh
LAM
Avsluttet .
Hei igjen Roy
Jeg synes det er meget beklagelig at det er så og si ingen som gidder å si noe om dette vakre bildet.

Bildet fortjener oppmerksomhet. Det kan se ut for at mesteparten ikke våger seg inn på Kritikken, og stiller meg litt uforstående til det.

Dette var ikke for å trøste deg, men i håp om å få bildet frem i lyset igjen.
Kanskje du skulle legge det ut på galleriet?

mvh arild
Linda M.
Heisann!

Dette bildet fallt eg eg for. Dei ulike mjuke gråtonane og lyset som fell inn i bildet. Likte korleis gutten i skarpt er litt i bakgrunnen. Han sitter der så fredelig og konsentrert, i trygge omgivelsar(?) fra mannen i forkant. Dei held på med det samme og skaper eit slags felleskap.
Sliter litt med å sette opp pluss, minus og forslag til forbetringar, men dette er mine tankar/opplevelse til bildet og håper det er til nytte.

Ha ein fin dag!

Linda
Øyvind H.
For meg virker det som du har snublet og knipset på vei mot gulvet. Hovedmotivet ser en jo nesten ikke, og hvertfall ikke hvilken sinnstemning gutten/jenta er i. Den rare forgrunnen og bakgrunnen var helt malplassert og stygg Det finnes ikke noe som er i fokus, om uskarpheten skulle være mening i så har du bommet totalt. Lyset var stygt, ser ut som personen har ei leselampe midt i ansiktet bak alt det uskarpe.
Roy Arne K.
Hei og god kveld
Jeg må takke for de konstruktive kommentarene her.
Her må jeg få opplyse at jeg satt i en kirke og tok dette bildet.
Det er meningen det skal være slik, så Øyvind:
Jeg satt veldig stille og komponerte dette bildet slik som du ser det med hensikt.
Det er noe som heter «kreativ uskarphet» bare sånn at du vet det.
Den såkalte «rare forgrunnen» - det er håret på en ung dame til venstre og ansiktet til en eldre dame til høyre. - Her er det også litt symbolikk i dette - gammel/ungdom og barn bak.
Gutten sitter også faktisk ganske stille og synger.
En ting til Øyvind: Det hadde vært veldig lurt om du tok deg litt tid til å se på bildet neste gang slik at jeg og andre slipper å høre på slike tullete kommentarer. - Det er lov å være litt mere sakelig og tenke på hva vedkommende som har tatt bildet ønsker å formidle - osv.
Ha en god kveld.

RAK
Rune S.
Hei Roy Arne!
Dette mått jeg bruke litt tid på!
Faktisk synes jeg dette er veldig vellykket!
Man behøver ikke være rakettforsker for å tenke seg at gutten konsentrerer seg dypt for prestere noe som resten lytter til! (Sang, piano, whatever...?) Jeg føler en høytidlig stemning! Bilde+tittel = komplett
Teknisk kunne bildet vært tjent med litt mindre bevegelsesuskarphet på gutten. Samt at de utbrente områdene hadde vært borte, eller dempet! De veldig uskarpe områdene skaper dybde og gjør bildet komplett! BRA!!

Hilsen Rune

Og Øyvind: Min mening er såpass drastisk at jeg synes du skulle slutte å kommentere bilder her på "nettsamfunnet" inntil du har kommet over raseriet du åpenbart befinner deg i! Etter å ha sett litt på det du har å komme med av kommentarer, ser jeg ikke på det som annet enn forsøpling og forsuring av et ellers konstruktivt miljø! Om du på død og liv skal lire ut av deg all mulig oppgulp og drit du kan finne på til ethvert bilde, så kom for all del med EN GOD BEGRUNNELSE for det!! Du blir kun sett på som en "sur-maga" fjomp som kaster skitt rundt deg hvorhen du er!
Øyvind H.
Jeg er glad jeg gikk tilbake for å sjekke kommentarene mine, her har jeg bommet fullstendig. Jeg klarte ikke å se forgrunnen, alt såg ut som rot og det er det jo ikke i det hele tatt! Jeg liker bildet veldig godt! Eneste som forstyrrer er notestativet? som kommer litt i veien, ellers et veldig bra bilde.

Til Rune: Jeg var nok noe opptrekt den kvelden det skal jeg innrømme, men jeg har ikke gitt helt på trynet kommentarer utenom på dette(manglet noen begrunnelser som jeg prøver å rette på nå), men her klarte jeg faktisk ikke å se det jeg ser nå. Har rekalibrert skjermen i dag men kan ikke forstå at det var årsaken for forskjellen var liten.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu