"Matpause"
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447716} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
anders s.

se her ja
synes at dette ble et nært og pent bilde av pip pip,en
bra skarphet og fine farger
mvh anders
Svein Ove L.

Skarpt, nært og med fine detaljer.
God komp og fine farger.
Venke K.

Et nært og flott bilde av blåmeisen i fin positur. Litt mye farger på min sjerm, men skarpe fine detaljer i fjærdrakta og fin bakgrunn.

:-) Venke
Duy P.

Kjempe detaljer og flott nærhet av blåmeisen.
God skarphet og tøft utnsitt.

mvh duy
Steinar Ø.

Hei Tom!
Meget bra bilde av denne blåmeisen. Komposisjon og skarphet er meget bra. Tror kanskje det kunne vært bittelitt lysere, men da er jeg unødvendig kritisk.
Meget bra jobbet...

Mvh.
Steinar
Tom A. T.

Takker for fine tilbakemeldinger. Meisen sitter i skygge og derfor fremstår den vel litt mørk mot den solbelyste bakgrunnen. Jeg ville ikke ødelegge den, så derfor er det valgt en slik presentasjon.
mvh Tom T
Håkon B.

Fint bilde. Men hvis jeg skal være kritisk her. Ja da aner jeg en liten bevegelsesuskarphet i halefjærene og som sagt bildet er undereksponert litt
Håkon B.

Samtidig så er det et par alvorlige fargebrytningsfeil i bildet. pesielt rett bak meisen og helt øverst til venstre i hjørnet. Ikke vet jeg hva denne feilen kommer av. Men den kommer lett frem på min mac Først trodde jeg det var skjermen min. Men når jeg scroller bildet nedover, så flytter disse flekkene seg samtidig med bildet
Andre B.

Hei.
Det oppleves som det har blitt et voldsomt kaldt fargestikk i skyggepartiene her, trolig fordi du har målt hvitbalansen etter bakgrunnen og ikke hovedmotivet, hvis du har målt da.
I tillegg litt lite definisjon i bistrålene på fjærdrakten, etter min smak.
Tom A. T.

Håkon jeg ser ikke noen fargebrytningsfeil på min skjerm, men jeg hadde satt stor pris på om du kan forklare meg hva det kommer av. At du påpeker bevegelsesuskarphet i halefjærene har jeg vanskelig for å ta alvorlig, men det er nå engang slik at med et teleobjektiv blir det raskt avtagende skarphet.
Andre, at det bildet er for blått er jeg enig i. Jeg har nok vært for opptatt av å beholde fargetonen i bakgrunnen. Bistrålene i fjærdrakten må du forklare meg hva er for noe. For øvrig takk for tilbakemeldinger til dere begge.
mvh Tom
Håkon B.

Hei Tom. De fargebrytningsfeilene jeg snakker om minner faktisk om slik det var med filmen for noen år siden. Akkurat som om den har blitt skadet i lyset eller av vann på 2 steder. Det kommer lettere frem når du ser på bildet fra skrått hold
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu