Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_447324} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kyrre M.
Interessant etterbehandling. Skulle gjerne visst noe om forholdene under tagning. Er strukturen i bakgrunnen resultat av etterbehandling?. Eller er det forgylt frostrøyk?. Flotte farger i overflatene på brygga og pålen.
Det varme lyset i kontrast til snø er en uvant vinkling, synes det fungerer. Målestokken i bildet er vanskelig å oppfatte, men dette samsvarer godt med det minimalistiske utrykket ellers. Komposisjonen oppfattes noe høyretung, men skal la tvilen komme deg til gode på det punktet. mvh Kyrre
Tom A. T.
Hei og takk for fin tilbakemelding Kyrre. Bildet er tatt på kveldstid i snøvær med tåke over mjøsa. Eksponeringstiden var vel rundt 20 sekunder. Lyset og fargene kommer av gule gatelys fra en fabrikk rett bak der jeg står og derfor fargetonen som altså ikke er laget i etterbehandlingen. "Brygga" er etterlevninger fra fergeleiet ved Gjøvik.
mvh Tom T
Odd Tore S.
Bildet er uten tvil dekorativt, og det er vel kanskje også hovedhensikten?
På en dårligere skjerm trodde jeg at den sorte dingsen på brygga var en hensatt ølflaske, og at det var en slags parallell til mitt "Elg dagen derpå", men slik var det ikke.
Jeg er ikke helt bekvem med formatet her, tror at et kraftig kutt i venstre side kunne gjort seg. Men slik har jeg ofte tatt feil. Det viktigste er naturligvis hva du ville overbringe.
Odd Tore
Inger-Lise S.
Enkelt og herlig minimalistisk. Lekre fargetoner. Godt valg av komposisjon.Et bilde jeg liker godt.

Inger-Lise
Ketil K.
Fargekombinasjoner og det geometriske i brygga som nesten svever er spenndende og gir en original komposisjon. Midtdelingen mellom lyst og mørkere fungerer veldig bra og gir liv i bildet. Brygga og snøstripene bryter det hele opp og samlet blir det et flott bilde i et tidløst rom.
Bjørn H.
Et spennende bilde,liker fargetonene her,litt spesielt,men liker det jeg ser,et varmt og godt bilde.

mvh.Bjørn
Tom A. T.
Takk til dere fire siste også for tilbakemelding. Bildet er et av flere som er tenkt brukt i en visning og de står vel egentlig bedre sammen enn enkteltvis, selv om et par av dem kanskje også kan duge alene.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu