Gitarens fagre former
Liker linjene og de varme fargene i treverket.
Litt usikker på utsnittet, men synes dette funker ganske bra.
Utstyr
  • Nikon D60
  • Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446216} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Jørn K.

Svært vakkert ble dette. Fungerer fint som abstrakt bilde. Nydelig lys, farger og linjer. Skulle nesten ønske du hadde en annen tittel så vi kunne tenke litt før vi så hva det var?

Fotohhilsen
Jørn.
Terje M.

Fine linjer, lys og farger her.

Mvh
TerjeM
Per Einar G.

Velkomponert og gjennomtenkt, jeg likte det og synes at det fungerer slik det er pga lysbrytningen og skygger.

Mvh
Per E.
Geir-Arne J.

I mine øyne er dette nydelig komponert, lyssatt og eksponert!!
Enig i din egen vurdering, utsnittet syns jeg sitter som et skudd!

Ang. tittelen er jeg enig med Jørn Kristensen, du burde ikke latt den være så avslørende, men overlatt litt mer til betrakterens fantasi!
Tormod H.

Tusen takk for kommentarer, alle sammen! Godt å høre at det ikke bare var jeg som syntes det ble et ok bilde. Men tittelen ja.. Dere har kanskje et poeng ang. den. Tenkte ikke så mye over det egentlig, men neste gang skal det bli noe skikkelig kryptisk, he he!
Avsluttet .

Den här var helt grym.Hade pasat mycket bra på väggen eller varför inte en musikaffär.I vilket fall som helst mycket bra arbetat.
//Benny
Oddrun B.

Likte også dette.

mvh Oddrun
Tom E.

Veldig elegant abstrakt du har fått ut av gitaren her! Du får fram de varme fargene i treverket på en fin måte. Utsnittet fungerer fint, mulig det hadde fungert med et par cm kutt nederst. Det hadde kanskje gitt enda litt mer fokus til linjene i og med at du hadde tatt bort litt av det bredeste gule området. Og tittelen kan godt endres ja :-)

Mvh TomE
Birgitta S.

Detta blev verkligen snyggt !! Med utsnittet här blev formerna är mer utmärkande. Färg och skugga i fin harmoni.
MVH
Birgitta
Gudny Å.

Dette var et flott bilde. Som Benny sier hadde det gjort seg som bilde på en vegg. Herlige brune toner i bildet. Som sagt tidligere er det flott former. Toppers

Mvh
Gudny
anita t.

Ingen grunn til å være beskjeden. Dette var mer enn ok :-)

Klassisk vakkert. Behagelig å hvile blikket på.

Mvh
Anita
Gulli Hanne O.

Nydelig bilde. Den gyldne, varme gløden i treverket står i perfekt kontrast til de hardere hvite/svarte linjer og felt. Gitarens former kommer så fint fram, nesten noe erotisk over den der den svinger og bukter seg. Godt jobba :-)

mvh Gulli
Venche J.

Dette hadde jeg sansen for.
Klangen fra en velstemt gitar under kyndige fingre er vakkert å høre på. At den kan være like vakker å se på har jeg faktisk ikke tenkt på - før nå. :)
Veldig flott fra deg.
Wenche.

http://www.forskning.no/artikler/2009/september/229661
:)
Tormod H.

Dette var artig! Nå har jeg skrevet ut og fått bildet på veggen, og det ser bra ut! Takk for tilbakemeldinger, og Wenche: takk for interessant link!
Tom A. T.

Skjønner godt at du har hengt dette på veggen. Det hadde jeg også gjort om det var mitt bilde. Eneste minus for meg er at du skriver hva det er i tittelen, men det gjør jo ikke bidet dårligere for det ;o).. Linjer, flateinndeling, form og farger er alle på plass i mine øyne. For øvrig fint å se et godt bilde av noe annerledes, men alikevel så vanlig. Meget bra.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu