Fisherman
Kongsberg fossen en sen høstkveld.
Utstyr
  • Canon Eos 450d
  • 18-55mm Canon
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446061} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune S.

Hei!

Jada, dette virker ganske godt! Vannet renner på bildet - BRA! Skarp og fin silhouette av fiskeren!
MEN - brua som du bare halvveis har fått med ødelegger alt for mye av det fine bildet ditt! Enten får den være helt med eller ikke med! Synes bildet ble mye bedre om du klipper toppen rett under brua, slik at bare bru-karet står igjen!
Utover dette - Kjempebra!

Rune
Børth Aadne S.

Dette likte jeg godt! Fine fargetoner og flott siluett av fiskeren. Er forøvrig enig i at du kanskje kunne ha kuttet bildet litt i toppen, men ellers så var det skikkelig bra. Skarpt og med en fin sløring i elva :o)

Mvh
Børth Aadne
Anne-Lise S.

Her synes jeg du lykkes godt med valg av lukkertid og blender. Du får frem råskapen i Nybrufossen som lyses fint opp av lyktene denne høstkvelden. Fiskerstatuen i silhuett får du godt frem, og jeg synes også det er pluss med treet som står der. Det bringer også noe av det landfaste inn i bildet.

Nybrua derimot, synes jeg ikke du lykkes helt med å ha med slik du har den her. Jeg synes det er synd at lyktene i oven er kuttet, brua virker skjev, og fokuset havner mer i oven enn i nedre del, som er den mest interessante og spennende delen av bildet ditt. Kutt i oven, gjerne helt ned til det du ser av "veien", men slik at du har med deg nedre del av brua; det som bærer den. Det er ei flott bru denne Nybroa, men ikke helt slik du bruker den her. Få fokus på det som fungerer; bru"stolpene" der steinene kommer godt frem med lys og skygge, selve fossen og drivet, og selvfølgelig fiskerstatuen og treet. :-)

mvh
Anne-Lise
Oddrun B.

Flott bilde, ellers enig med kommentaren til Anne-Lise.

mvh Oddrun
Kenneth A.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Kan nok hende det kunne blitt bedre om jeg klippet vekk toppen av bruen ja.

Takker også for at dere tar dere tid til å legge igjen en kommentar på bildet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu