• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-18 20:24:51
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445626} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard F.
Far og sønn må dette være. Ingen tvil om det...
Uttrykkene er til å ta og føle på. Knall :)
Liker formatet, skarphet, kontraster og bildet i sin helhet.
mvh
Håvard
Knut Georg F.
Flott dobbeltportrett der den yngste har tatt kontrollen over motivet. Teknisk veldig bra, men et mystisk lyst felt på mannens ansikt, like under barnets hånd.
Mvh Knut
Avsluttet .
Bortsett fra feltet Knut nevner, og litt hardt lys i noen deler av barnets ansikt, er det utrykkene som gjør dette bildet...og det er herlig! Også fint utsnitt og komposisjon....i mine øyne.


mvh Ulv
Ole A. V.
Takk for det. Har vært litt usikker på om jeg burde ha tatt med litt mer i underkant (men dette er originalutsnitt bortsett fra et lite kutt på høyresiden). Uttrykkene er det som gjør bildet ja.
Ang. det lyse feltet så har jeg lagt merke til det før, men så glemt det bort. Kommer nok fra bakgrunnslys som ikke har blitt skjermet tilstrekkelig.Har tatt en kjapp retusjering i v2.
Avsluttet .
V2 ble mye bedre ja Ole!

Ulven
Ivan H.
Hei,

Artig portrett, om jeg får si det slik. Ene ser noe overrasket ut og den andre noe ubekvem. Det såg nesten litt vanskelig ut, ja.
Bra toneomfang i s/h, der du bruker hele skalaen.

Barnet ser nedover, og jeg føler for mer rom i bunn. Synes du har kuttet litt rått, tenker også da på handen og smykket. Smykket hadde kanskje ikke trengt å være på.

Ang lyset som du har tatt vek i v2, såg jeg ikke før jeg klikket på den.

Du er på vei, men ikke helt i mål?

.Ivan.
Avsluttet .
Flott bilde Ole. Teknisk veldig bra, og uttrykkene skaper liv og humor i bildet. Personlig syns jeg det er for tett eller for nærme innpå. Det er tre elementer jeg ser, og det er far, barn, og hånd. I dette tette ustnittet ville jeg ikke sett hånda da den dominerer for mye. Hadde bildet vært i stående format og du hadde fått med mer av fars brystregion, barnehånden som nå ikke synes, i det hele tatt litt lenger unna så hadde ikke hånda dominert så mye. Jeg liker utsnittet, men kanskje litt mye hånd? På den annen side, krabaten må jo holdes styr på også:)

Mvh
Anders
Rebecca K.
Bra uttrykk! :) Ellers sier jeg meg enig med resten.
Ole A. V.
Takk for grundige tilbakemeldinger!
Mer rom i bunn hadde jeg gjerne sett selv, og poenget til Anders med at det blir mye hånd i et så tett utsnitt er lett å være enig i. Sånn rent gjennomføringsmessig vil nok en person som "gjemmer" seg bak og holder babyen kunne gi mer dynamikk og elimininere håndproblematikken. Høydeformat tror jeg ikke jeg ville ha brukt her, men mer av nedre del ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu