Blå time
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-18 12:25:32
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D90
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_445575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.
Usikker på om det erlitt for blått men det er et bilde som fascinerer. Jeg syns det hvite er litt for utbrent - og mistenker at det kan ha skjedd i etterbehandlingen og derfor kan reddes.

Jeg ville helt klart klonet ut klumpen i nedre bildekant.

Jeg opplever at horisonten heller litt mot venstre - dra i scroll bar på høyre side til bildet kommer i kanten av vinduet så ser du hva jeg mener.
Hege Kristin O.
Hei!
Jeg har ikke gjort noe med fargen - kun med lysstyrken/skygger - men det gjør jo automatisk fargen litt klarere.
Den hvite snøen gjorde jeg med vilje for å få et bilde med mye kontrast. Jeg syntes personlig det ble finere enn med mer dempet hvitfarge på snøen, men antar at det er en smakssak ;)
Jeg er enig ang. den stubben i forkant - den er litt slitsom..
Hvis du ser horisonten i forhold til snøkanten - er det skjevt - men ikke hvis du skroller opp til vannkanten - så vidt jeg kan se (?) Men mulig jeg ser feil.
Uansett - takk for tilbakemelding :)
Geir Roger S.
Jeg liker fremstillingen. Bildet vekker oppmerksomhet med denne blåfargen, fasinerende som en porselendekkorasjon fra Blåfargeverket. Komposisjonen er også bra. Fint at du fikk med fugleflokken over treet.
Jeg tror nok horisonten heller litt til venstre, slik Eli nevner. Du kan jo skrolle opp og sammenligne vannkanten der avstanden fra kameraet er omtrent lik, som f.eks. vannkanten på øya/halvøye omtrent midt i bildet. Dette kan du rette opp i etterbehandlingen og da vil bildet etter min mening fremtre enda bedre.
Du har valgt å legge til mye kontrast, og snøen særlig til høyre nederst i bildet er nå helt hvit, eller utbrent. Ulempen med dette er at den mangler detaljer, og blir lite spennende. Etter min mening bør du gjøre den så hvit som mulig uten å miste vesentlige detaljer.
Hege Kristin O.
Heisann og Takk for kommentar!
Jeg er faktisk litt usikker på om det var noen detaljer i snøen til høyre i det hele tatt - den var ganske flat og langt unna meg. Men du har et poeng. Men jeg vet desverre ikke hvordan jeg skal få fram eventuelle detaljer fra snøen. Jeg har prøvd med original bildet - og selv om jeg gjør den mye mindre hvit blir den flat - så vidt jeg kan se. Jeg må nok lære meg bedre editering. Jeg må nok også lære meg de ulike instillingene for kameraet - som passer best til ulike situasjoner... Jeg har jo faktisk lært endel siden dette bildet ble tatt da. Jeg kjøpte kamera i september - og dette ble tatt i begynnelsen av desember så vidt jeg husker. Kan litt mer om instillinger nå heldigvis :D
Uansett - tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu