Når mennesker blir små
Vil vise hvor små vi kan bli i vår natur
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger85
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443945} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Eli R.

Artig! Usikker på plassering av personer og linjer i bildeflata. Personene kunne kanskje vært litt skarpere? Hm.
Avsluttet .

Hei igjen:)
Jamen se her, dette er da virkelig bra. Du har sansen for det estetiske, det vakre og det enkle. Det får du fint frem her på vidda, med menneskene, "stien" oppover, pluss skisporene i fine buer ved siden av.

Det eneste som jeg vil pirke på, er størrelsen på bildet. Mange sitter med store skjermer, jeg sitter selv på en 22" skjerm.
Det er til din egen fordel om du ikke bruker hele tillatte bildestørrelsen til å vise bildene. Slik som dette bilde som er 1280x901, så blir det for stort. Passende størrelse mener jeg selv personlig ligger på maks 1200 pixler i bredden, og 768 i høyden. Da får betrakter se hele bildet uten å måtte skrolle i nettleseren.
Dette mener jeg, fordi det er bedre å se hele bildet i ett, med litt "luft" rundt bildekantene.

mvh arild
Lasse J.

Hei

Takk for fin tilbakemelding.
Når det gjelder bildestørrelse har jeg til nå bare latt det komprimeres ned automatisk av programmet, det er kanskje dumt.
Avsluttet .

Ja Lasse, det er dumt:) For, som jeg skriver, når bildet går ut over skjermens bredde og høyde, må man skrolle i nettleseren, og det helhetlige bildeinntrykket sanses ikke slik det burde sanses.

Prøv, se og du vil forstå hvorfor jeg mener dette. Se deg om, f.eks. på mitt siste bilde:) Der oppfatter du hele bildet i et "åndedrag".

Videre: Nå synes jeg at din iver kommer fint frem, du har fått markert (markedsført) deg og dine bilder.
Bruk noe av tiden når du har ledig tid, til å markere deg enda mer, med å kommentere. Da vil navnet ditt bli kjent, og snøballen begynner og rulle.
Dessuten er jeg helt enig med deg at også jeg synes at det er synd at veldig mange for lite og ingen kommentarer. Jeg har ved selvsyn sett meget gode bilder, stå uten kommentarer. Dette er jo leit. Men, igjen kommer ordtaket; man høster som man sår.
Slik er det nok overalt, i dagens samfunn.

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu