Harmony
En eksponering hentet ut fra et tidligere multieksponeringsprosjekt og etterbehandlet i tradisjonell stil (det vil si min markerte og saturerte betoningsteknikk). Utsnittet har jeg "fornyet" og lokal/global kontrast har blitt gitt en nyvinklet karakter. -T.E.A
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetEtterbehandlet i enkelteksponeringsstil.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Terje C.

Flott format og god komp.Savner større blendertall som får bakgrunnen helt fram.
Mvh TC
Tor Erik A.

Hei Terje.

Takker og bukker for respons. Jeg ser helt klart tanken om høyere F-verdi på blender da 8 gjør bakgrunnen rundt horisontlinjen dus og uklar. Det skal påpekes at valget "opplagt" var bevisst da jeg gjorde eksponeringen fordi bakgrunnen i utgangspunktet ikke tilførte motivets hovedsubjekt stort mer enn "støy". Industribygg og alskens kjedsommelige elementer. Men kunne alltids gjort en versjon 2 med en mindre blenderåpning for en avduking av bakgrunnselementene. Bare synd jeg gjorde en serie. :( Takk igjen for tilbakemelding Terje. Kjempeflott!

T.E.A
Terje C.

Hei igjen.Beklager.Jeg glemte å forstørre opp bildet så detaljene i bakgrunnen kom frem.Bevist tankegang fra din side.Helt i orden med tilbakemeldinger.Ren spekulasjon,er bildet fra Drammensfjorden?Kan hende jeg tar helt feil,på denne tid av døgnet.Begynner å nærme seg den blå timen,derfor sitter jeg oppe ennå.Skal ut om 2 eller 3 timer for å ta bilder.
Mvh TC
Tor Erik A.

Håper du ikke missforstod meg Terje. Jeg mente ikke å "avfeie" din opinion med tanke på valg av blender, dersom det var inntrykket du fikk. Litt uopplagt her jeg sitter i natterstimene. hehe. Jo da, bildet er fra Drammensfjorden. Helt korrekt. Lokasjonen eksponeringen er gjort ved tilbyr god utsikt over fjorden (Lahellholmen, Hyggen området). Så langt bak der i det fjerne kan man få et lite skimt av Drammen by. :) Skulle gjerne ha grepet kamerabaggen fatt og tatt meg en tur og gjort en aldri så liten fotosesjon. Du får hygge deg videre i mørket Terje og lykke til med bildetagingen.

T.E.A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu