Hvordan lage en rullesteins strand
Bildet er tatt ute på Kvaløya ut mot Sommarøy. mange vil nok kjennen igjen den flotte badestranda. Det har vær et flott fotolys de siste ukene selv on (fordi) sola er under horisonten.
Fine farger, men sliter litt med optimal komposisjon.
Bildet inngår i albumet Land-and seacapes in Troms, Norway -
Fotograf
Utstyr
  • Epson RD-1s
  • Voigtlander 15/4,5
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/16
  • Nei
  • AnnetStativ. Lang lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_443026} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anita H.

Nydelig! Ser du får til det eg strever med nemmelig å finne linjer som skaper dynamik og drar blikket inn i bildet. Liker spesielt godt linjene i sjøen som følger stranden! Håpa eg forklarte meg godt nok no Godt lys!!
mvh anita
Kolbjørn P.

Jeg likter dette bilde, herlig stemning og fine vinterfarger, ser ut som du har en støvflekk på brikka di (himmelen i venstre hjørne). Selv om hoisonten er rett så virker det som det heller litt, som skyldes øy i venstre kant som ligger nærmere enn den i høyre kant. Jeg har ofte sett denne effekten på egne bilder, men blir liksom aldri helt enig med meg selv om bilde bør tiltes litt for å oppveie denne effekten. Lite detaljer å spore i snøen. Men uansett så liker jeg bilde ditt. Harmonisk og balansert.
mvh Kolbjørn
Alf S.

Tusen takk! Anita og Kolbjørn,

Ja, jeg prøver å få til linjer i bildene. Enig i dette med horisont, alltid en smakssak. De fleste vil se en skjev horisont selv om altså kamear var i water (bruker alltid dette på vidvinkel på stativ).

Støvflekken er der enda ja. Ikke autorens på dette kameraet. Har nettopp renset med luft og "tørrens", men må nok til med våtrens nå.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu