Mystic woods
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Bela D.
Fint lys og - its real mystic.
Estetisk komposisjon - I like it :)
Odd
Anne Gunn P.
Hei Eva, ser du også har beveget deg ut i vinteren! Liker det blå lyset, tittelen passer til bildet, men kanskje er komposisjonen litt uoversiktelig. Nå vet ikke jeg hvilke andre muligheter du hadde, men jeg tror det hadde blitt bedre med færre strå i forgrunnen. Mystikken ligger i skogen bak, og tittelen kunne dermed vært intakt!
Mvh Anne Gunn
Odd Tore S.
Pent lys og besnærende farger. Skogen leder blikket mot noe, samtidig som stråene hindrer at dette noe er lett å identifisere.
Etter min mening er "noe" det mystiske her, ikke skogen. Hvis ikke "noe" også er skog, med litt innslag av rødaktig lys.
Som AGP skriver, det blir vel mye strå i forgrunnen. Om det var slik du ville ha det, er det forsåvidt greit, men for meg bidrar det for sterkt som stengsel.
Odd Tore
Ivan H.
Hei,

Blikket mitt ledes til det fjerne, der det kan se ut som et hus og en skog (til). Opplever ikke trærne til høyre som noe hovedmotiv, heller ikke stråene og treet til venstre. Så jeg søker etter hovedmotivet, mye pga elementene jeg har nevnt leder blikket mit til "ingenting".
Det blå og røde lyset hjelper på, selv om jeg kunne ønsker mer nyanser mot det hvite, i snøen.

Synes komposisjonen fungerer, til at det blikket mitt ledes. Men så var det da at jeg finner ikke noe interessant som blikket kan feste seg til.

Ut ifra tittelen, synes jeg ikke det fungerer så bra. Da jeg ikke opplever skogen til høyre som noen skog. Synes heller ikke at den er mystisk..

Mvh
Ivan
Eva K T.
Hei alle sammen, takk for tilbakemeldingene, alltid greit å høre hva en kan gjøre anderledes med et bilde, setter stor pris på tilbakemeldingene :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu