• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-01-04 22:51:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2010-01-10 00:49:06
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442209} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivan H.
Hei,

Nå skal det sies at jeg ikke har så mye peiling på portretter, så du får ta det i betraktning.

Liker uttrykket og toneomfang. Men likevel synes jeg det blir litt mørkt noen steder. Spesielt i høyre øyekrok. Hvis du hadde fått det mer likt venstre øye, tror jeg faktisk bildet hadde blitt bedre ballansert.
Så er det avsluttningen i topp, som jeg aldri blir ening med meg selv om på mine bilder heller. Kanskje derfor jeg nesten alltid pirker på dette hos andre også.. Uansett, føler den er litt udefinert. Liker linjene som håret lager, så kanskje vist litt mer av det? Men da igjen kommer kanskje øynene for langt ned i bildet. Et kutt i opp, litt lenger ned, ville tatt bort noe av linjene i håret. Så, ja.. Samtidig som jeg ikke blir enig med meg selv, er jeg ikke fortrolig med slik det er nå heller..

Så mer pirk; linjen under venstre øye irriterer litt. Den som "forlenger" håret.
Og i og med at det er lite tegning på huden (skulderparti) til venstre, kunne du kuttet litt der og vist mer av høyresiden? Usikker, vet ikke hvordan det vil bli med ballansen da.

Men, liker uttrykket og synes bildet er interessant. Det har fanget oppmerksomheten min, sammen med de 90 andre som har klikket innpå og sett det. Men om kanskje ikke enda har noen meninger.

Mvh
Ivan

Ole A. V.
Takk for grundig tilbakemelding Ivan!

Jeg har lysnet høyre øye litt og mørknet venstre skulderparti i v2. Vet ikke helt hvor vellykket det ble? Ønsker ikke å kutte på venstresiden og miste midtstillingen...

Er usikker på hva du mener med linjen som forlenger håret under venstre øye?

Ang. avslutningen i topp så skjønner jeg hva du mener med at du aldri blir enig med deg selv, for det sliter jeg også ofte med. Her ville jeg ha med litt av linjene i håret og vikene, men ønsker helst ikke å få øynene lenger ned i bildet (noe jeg ofte har). Jeg får diskutere det litt mer med meg selv, har ikke gjort noen endringer foreløpig.
Ivan H.
Hei igjen Ole,

Ja, jeg synes det ble bedre i v2, med øyet. Men det er du som til slutt bestemmer hvordan det skal være. Håper du får noen flere kommentarer på akkuratt det.

Linjen ja, hårløkken under venstre øre (hennes høyre) blir forlenget av linjen fra bakgrunnen. Dette er nok pirk fra min side, men tror at en helt fri hårløkke hadde vært bedre. Men du får nå vurdere det :)

Uansett, synes du har et bra portrett i v2, ut ifra mine betrakninger og kunnskaper.

Mvh
Ivan
Ole A. V.
Glemte helt å gi deg tilbakemelding og legge til v3. Enig i innspillene dine, v3 har blitt klart bedre enn v1. Takk for kritikk!
Håvard F.
V3. Herlig utrykk. Rett på portrett. Dette fungerer svært godt i mine øyne. Severdig.
mvh
Håvard
Bjarne N.
ha-ha. beste barnebildet jeg har sett på leeenge!!:-)
Ole A. V.
Takk for det :)
Moro med søte smil også, men barn har et enormt stort register av følelser og uttrykk, og å fange litt av det som skjer mellom smilene er det morsomste!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu