Bildet inngår i albumet Sør Amerika og Antarktis -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_441130} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Håvard F.
Liker bildet Thorbjørn
Følte høydeformat ble kanskje vel høyt, men prøver å se for meg et kutt, og får det ikke til å stemme da...
Mulig litt høyretungt... Skjønner godt du vil ha med så mye skyer.
Skulle jeg kasta en terning fra 1-6, så måtte det blitt en god 3+
mvh
Håvard
Yngve Sem P.
Pent.
En melankolsk fremstilling av et værhardt og barskt klima, hvor inntrykket av det ensomme syd egner seg godt med valgt komposisjon, men det hadde jo vært kledelig om solstrålene hadde trengt gjennom, og truffet fjellet. Nå blir himmelsprekken nesten et øyesår, og tar litt mye oppmerksomhet. Får du dempet det ?

Er usikker på om jeg liker hvordan det behagelige toneomløpet brytes i det mørke havet. For støtt plantet, kanskje. :)
Hans Christian G.
Hei Thorbjørn
med en gang jeg så dette bildet tenkte jeg at her er det en ubalanse, skyene blir for lite interessante, det blir for grått. Men etter å ha sett på bildet noen ganger vokser og vokser det, det er en ro over bildet, gråtonene spiller på lag, samtidig som man aner dramatikk på den nederste del av bildet. at du kun har med litt av det svarte havet redder bildet, det blir en slags likevekt. Ser for meg at dette kan bli et ustillingsbildet, men under printing av disse bildene ser jeg for meg at gråtonene må bli riktig for at ikke bildet skal tape noe av stemningen.......
Roger H.
Hei Thorbjørn. Har jo sett på bildet ditt noen ganger nå. Det som slo meg først var at dette er vel noe enkelt, men det er det ikke. Det lille jeg ser av den rolige havflaten og det "lille" isfjellet er dramatisk enkelt fotografert sammen med en høy himmel som aldri blir kjedelig å se på.
Et fint fortellende bilde.
Thorbjørn R.
Mange takk for konstruktive og gode kommentarer.

Jeg er enig i at solstrålene gjerne kunne brutt igjennom. Når det gjelder kontraster, så har jeg en versjon med mindre kontrast - men synes det ble litt dafft.

Mvh Thorbjørn
Kim M.
Liker virkelig dette bilde Thorbjørn. Det ligger en ro over det samtidig som det er dramatisk. Lekte litt med forskjellige utsnitt her og for meg så fungerte det faktisk meget bra med et smalere utsnitt, ca 1cm på venstresiden av isfjellet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu