Fam. syversen
Utstyr
  • D700
  • 28-70mm f.2.8:1
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_441002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Nandor T.

Tja pga kontrasten er jeg litt usikker på hva jeg mener om bildet, man lager seg jo utbrente områder ved å justere kontrasten slik du har gjort det her. Og fjernet endel fargemetning også ser jeg. Var det slik bildet skulle bli? Noen gjør dette for å brenne ut den hvite bakgrunnen som av og til ikke er helt hvit, dersom det skulle være et poeng.
Jo mer jeg ser på det, desto bedre liker jeg det engentlig... :-)

Hvordan liker du D700'n forresten? Jeg har bestilt meg det og får det trloig i romjul. Har D3 nå men er fotostudent, så jeg kan fint se for meg å realisere de 25000 som ligger i D3'en og dermed frigjøre 12.000, da D700'n kom på 13 ny. De fleste steder angis D700 å være svært lite "kompromiss" iforhold til D3, det er visst lite forskjell.
Mvh
Nandor
Ole Kristian O.

Jeg må si.. jeg har brukt D3 og D700.. Jeg kan ikke forsvare prisforskjellen mellom de to..
Når det gjelder bildet.. vel.. Kunder liker dette, og det gir jeg dem også.. Men, jeg må si jeg faktisk liker stilen, ellers ville jeg ikke redigert bildene slik.. Bildet er tat i RAW, jeg har masse å gå på i forhold til lysredigering å redde alle utbrendte deler av bildet, men, så er jo dette da 5 bilder som er satt sammen.. og ingen av de er utbrendte i raw.

Håper og renger med at du blir kjempefornøyd med D700 :-)
Liv F. D.

Heisann,
synes dette ble et sjarmerende og nydelig bilde av en flott gjeng. Flott blikkontakt med alle 5 og nydelige farger. Et drømmebilde for stolte foreldre dette. Fint levert i hvit bakgrunn !!!!!!

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu