Crosstrails 2
selvportrett tatt vha selvutløser. Tatt på samme sted som Crosstrails-bildet
Snøen nærmest, timing og utsnitt ble greit. Syklisten og trærne er undereksponert, og himmelen overeksponert, burde kanskje tatt flere eksponeringer for å sette sammen (hdr). Ønsker også tilbakemelding på om jeg har brukt for mye oppskarping.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetISO800
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_440687} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Fredrik J.
Hei Helge. Jeg likte det forrige crosstrails bildet ditt bedre. Det hadde mer kontrast i lyset. Det er litt vanskelig å se på ett såpass lite bilde som det her, men det kan se ut som du har skarpet opp litt vel mye. Det jeg legger til grunn for det er øvre venstre kant av bildet. Kvistene der ble nesten gjennomsiktige. Av rein nyskjerrighet, står du bare å holder balansen eller sykler du. I såfall er det jo ganske rå timing. Kanskje du kunne hatt på deg noen andre klær for å dra litt mer oppmerksomhet til sykkelisten. Han går nesten i ett med bakgrunnen.

Godt nytt år
Mvh
Fredrik
Helge L.
Takk for fyldig og konstruktiv kritikk. Jeg er enig i at oppskarpingen har fått litt uheldige effekter mot himmelen. Det er også ett godt poeng at syklisten kunne skilt seg litt mer fra bakgrunnen. Det forrige bildet hadde nok litt mer spenstige farger og spennende lys å leke seg med, nå som snøen er kommet må man bare gjøre det beste ut av det ett par måneder:-)

Angående timing, kameraet står og skyter på intervalltimer, dvs det tar ett bilde hvert sekund, slik at jeg har bilder av meg selv på vei ned hele bakken... kunne kanskje satt det sammen til ett multiexposurebilde eller noe;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu