Snøføyk på Bryggen
Bildet inngår i albumet Bergen -
Utstyr
  • D700
  • Nikon AF-S Nikkor 24-70 mm 1:2,8 G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_440150} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Knut Georg F.
Nydelig bilde, og sikkert et sjeldent motiv klimamessig fra Bergen.
Mvh Knut
Ottar P.
Flott bilde fra Bergen med full vinter
og fin julestemning.

God Jul!
Andreas B.
Et bilde jeg falt veldig for. Veldig bra at det første huset på høyre hånd heter nettopp julehuset! Synes at været og personene virker sammen til å gi en flott stemning.
Edmund M.
Flott vinterstemning her. Fin balanse mellom lyset i vinduene og det eksisterende utelyset. Fine farger, med den kjølige blåtonen i kontrast mot de røde veggene og det varme lyset i vinduene. Den avtagende sikten bakover i fotografiet gir fin dybdeeffekt. Litt usikker på lyspunktet til venstre i fotografiet, men ingen stor sak. Menneskene i forgrunnen gir fotografiet det som trengs av liv. Stemningen hadde vel vært grei uten mennesker også, men det ville vært et kjedeligere fotografi.
Mvh. Edmund M.
Eli R.
Også usikekr på lyspunktet men sammen med benken skaper det balanse i bildet. Jeg syns det er mye grums nede til høyre men gjerder, bokser og skilt og kappede føtter. Hadde jeg vært her så tror jeg at jeg hadde vurdert å ofre julehuset av den årsak og prøvd å gå litt lenger frem for å fjerne rotet.
Per Olav V. T.
Hei,
Enig med Eli i det meste. Blir for tilfeldig forgrunn. Motivet hadde potensiale. Jeg ville (hvis været og bekledningen tillot det) ventet en stund til personer passerte i en mer gunstig posisjon i forgrunnen samt gått noe mer frem som Eli skriver. Mye av venstre del i bildet har liten eller ingen interesse. Tror jeg hadde ofret lysene fra bilen.
Jon K. L.
"Grumset" nede til høyre er allerede nevnt. Jeg tror også jeg ville klonet vekk lyspunktet på venstre side av bildet. Så lenge man ikke ser hva det er som lyser er det litt forstyrrende. Ellers et fint motiv med stort potensiale - kanskje S/H hadde vært best her?

Jon K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu