Drammen by night
mitt første forsøk på panoramabilde, vil gjerne ha tilbakemelding på det estetiske.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439074} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Hans N.

større versjon er tilgjengelig her http://cp.neve.nu/pan_large.jpg
Anders F. R.

Hei!

Det er vanskelig å vise så brede panoramaer på en god måte på skjerm. Enten blir det altfor stort, så man ikke kan se hele bildet på en gang men må rulle frem og tilbake. Eller så blir det altfor lite, som her. Jeg foretrekker kanskje for stort, med mulighet for å krympe det, men det går ikke her på foto.no.

Sånn bortsett fra at det er vanskelig å vurdere bildet p.g.a. størrelsen, vil jeg si at det er tatt for sent på dagen/natten. De beste nattbildene er ofte tatt på slutten av skumringen. Da blir det ikke helt svart himmel og urbrente, opplyste fasader, men bedre balanse mellom himmellys, landskap og kunstig lys. Du burde prøve det neste gang.

På denne tiden av året er det gjerne om ettermiddagen, så ta med kameraet, si fra hjemme at du blir sen til middag og prøv på vei hjem fra jobben. Eller noe sånt.

Mvh afr.
Hans N.

Pssst: kikka du på linken ?

Enig med du, burde nok funnet et bedre (lys)tidspunkt å ta serien på, en erfaring rikere :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu