metalliske merker
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger299
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_438070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ketil g.
Dette er et bilde jeg kan like. Flott balanse mellom sort/hvitt Og en enkel komposisjon. Og det er ikke lett. Ser ikke hva bildet "er", men det spiller ingen rolle her. Hele bildet med struktur og former synes jeg er flott, men jeg synes de loddrette formene i høyre del ikke fungerer med breddeformatet. Ville beskjært halve venstre del som er uten "former" og litt av høyre del slik at bildet fremstår i høydeformat.

En liten digresjon: Har du prøvd å snu bildet slik det er 90 grader slik at høyre del kommer i bunn?

ketil
John H.
Hei Ingebjørg.
Jeg skiter i tittelen og tolker det jeg ser. Jeg ser hår som bølger ned over venstre skulder og konturene av brystpartiet på en kvinne. Men likevel blir jeg ikke helt betatt. For meg er komposisjonen litt ying yang. Men venstre del blir for tom og innholdsløs. Likevel, det formidler noe, som nevnt. Men jeg er vel helt på jordet med min kvinnefantasi. Takker samtidig for mail og gratulerer med anerkjennelsen.
John
Knut Georg F.
Ser ut som om du har funnet ei dame med hodet i sanden:-) Harde kontraster passer fint her, synes små fargenyansene og utsnittet er bra, alt i alt et "fint bilde".
Mvh Knut
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kritikker.

Ketil - Bildet er i farger, og ikke sort/hvitt. Jeg vil ikke snu og kutte i dette bildet. Har andre versjoner hvor jeg gjorde det i opptaksøyeblikk.

John - Takk, og bare hyggelig. Bare kvinnefantaser i vei, det er fint for meg å se hva bildene mine kan sette i gang. Men det jo ei sandstrand du ser, og personlig synes jeg fargene og skyggen til høyre veier opp mot mønstersiden til høyre.

Knut - okei.


Ingebjørg
Jani F.
Hei! Får klare assosiasjoner til Munch sitt bilete "skrik" og ser det skrikende ansiktet tydeleg i sanden. Likte bilete ditt godt og syns absolutt ikkje venstre sida vart for tom;)
Mvh Jani
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu