JuleNoah
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma Sigma DC 18-125 1:3,5-5,6D
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetLøs blits på stativ ved min venstre side
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437244} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Martin H.

Så skjønn :) Fint julebilde, alltid gøy å lage julekort og slikt med barna, skal snart sette igang selv :) Ellers flott uttrykk på jenta, pent lys fra høyre :) Hva slags lysoppsett bruker du og hva bruker du som hvitt gulv og bakgrunn?
Odd Jorulf H.

Takk Martin, som bakgrunn og underlag har jeg brukt en stor og tykk filtduk av noe slag, hengt opp i gardinstativet en kveld etter at der var mørkt ute. Deretter har jeg justert lys og kontrast på bakgrunnen i photoshop etterpå. Som blits har jeg en vanlig ekstern nikon-blits som står på stativ med en paraply for spredning. Den satte jeg ved min venstre side, ca 45 grader. Min blits er ikke i-TTL så jeg kjører kameraet og blitsen på manuell. Noah er enn gutt ;)
Martin H.

Haha sorry, tidlig på morran vettu og oppe et par ganger inatt med minsten så får jeg ikke med meg alt eller ser forskjell på jente eller gutt til og med :)
Avsluttet .

Likte at bakgrunn/underlag ikke er blendende hvitt som man (desverre) finner på mange portretter som dette. Små skygger til venstre i bildet og oppe til høyre gjør bildet behagelig å se på.

carl magnus h.

Halla bruder`n

nydelig foto. må henge meg på Ole Reidar her, ang skyggene som utgjør en helhet i bilde. mye bedre å se på dette bildet ifh til andre studiobilder, med blendene hvitt i bakgrunnen. ;-)

Noah er jo en flink modell må jeg si. du har vært svært "heldig" med knipsing her ja. perfekt blikk og smil ;-) skikkelig sjarmør.
Odd Jorulf H.

Han er alltid sånn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu