Hvor ble det av sommeren
Småbåthavna ved parken i Fagernes forrige lørdag.
Utstyr
  • Eos 5D
  • 17-40
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_436691} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Truls L.

Dette var et skarpt og flott som kledde S/H. Fin struktur i snøen og fine kontraster :)

Mvh Truls
Venche J.

Flott landskapsbilde med nydelig lys og godt toneomfang med fantastisk dybde i en god komposisjon.
Har en følelse av at litt perspektivkorrigering i venstresiden (skew) vil øke seergleden. Nå føles det som om horisonten er skjev, med det er den ikke.
Dog - liker det jeg ser veldig godt. De husene i skråningen gir meg litt sånn "tyrolerfølelse" av en eller annen grunn. :)
Wenche.
Gulli Hanne O.

Flott bilde av småbåthavna. God komposisjon og dybde. Synes også det er noe rart med trærne oppe til venste. Trodde det kunne være vind, men vannet ser jo helt stille ut... hvis ikke det er isdekt da.
Motivet kledde S/H veldig godt.

mvh Gulli
Avsluttet .

Hei Tom!
Her har du behersket lyset og kontrastene på en utmerket måte. Ikke at det er noen stor overraskelse da, men verdt å kommentere for det. Strukturen og detaljene i snøen kommer godt frem. S/h-presentasjonen kommer til sin rett her. Bildet er forøvrig sylskarpt!

Mvh Jan Roar
Morten H.

Godt komponert landskap i s/h dette. God dybdefølelse. Henger meg på kommentar om å rette opp litt (bygningene bak trærne gjør at det ser litt skjevt ut).. Ellers er det som folk nevner mer enn skarpt nok!
Steinar N.

Flott dette Tom! Synes du har ett rikt tonespekter i S/H bildet. Men lurer litt på skyggen som går fra tauet og mot venstre i bildet. Finner ikke noe tau som kaster denne skyggen;) Hadde sikkert gjort bildet enda bedre om du retta opp trærne nedenfor rådhuset, som nevnt tidligere.

mvh Steinar
Tom A. T.

Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Skjevheten i trærne er vel forårsaket av brennvidden på 17 mm og jeg ser at det ville blitt bedre om de rettes opp. Steinar skyggen du nevner er nettopp av tauet som går ut til brygga. Sola står veldig lavt til høyre i bildet. Derfor denne vinkelen. Bildet er for øvrig tatt gjennom et Hoya IR72-filter og konvertert til s/hv i ps.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu