bar II
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D100
  • Tamron SP Af Macro 90mm 2,8 72E
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger475
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_43665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Janne Cesilie J.

oi! så nærme!!!
Fikk lyst til å ut i skogen!
Flott og nært Jan!
Frank W. G.

Minner meg om vår og sommer. At det er nært er helt sikkert, men for meg blir det litt i nærmeste laget. Fine farger og fin skarphet i bildet trekker opp.
Ha en god dag!!

Frank
Nils B.

Flott nærbilde. Slik jeg opplever bildet består det av en 50 % deling av bildeflata. Dette gjør at jeg føler venstre side tar mye oppmerksomhet. Finner ikke helt ro i bildet, men lurer på om det ikke hadde hjulpet med en litt annen vinkel på opptakte. Mange plusser for lys og skarphet og ikke minst detaljrikdommen i bildet.
mvh Nils
Toini B.

Jeg så først noe helt annet enn det er:)
Enig med Nils ang delingen av bildet. Ellers fint lys og farger!
Tove G.

FLott bilde.
Føler som NBH at v.side tar mye oppmerksomhet, men jeg tror jeg føler det fordi her er så mye mer i fokus. Jeg ser stadig inn odt midten-føler at her er det noe jeg ikke får tak i. Skulle ønsket mer dybdeskarphet, da jeg tror at blikket ville fått ro i bildets sentrum og konglen blitt oppfattet som nært men noe en hadde sett forbi, ærmest om en innramming
Lasse F.

Nydelig skarphet!
Må vel begynne å kalle deg ''Macro-Jan'' snart nå vel?

Lasse
Jan B.

Takk for kommentarene. Ser hva dere mener med midtdelingen og er enig. Akkurat sånne ting som jeg liker å få beskjed om. Kanskje noe fester seg i toppen etterhvert :o)
Lasse : bare ikke kall meg ''mini'' så :o)
Jan B
Reidun G.

Dette synes jeg er bra, det er midtdelt men her synes jeg ikke det gjør så mye. Disse konglene hengar da ganske høyt oppe, har du vært et sted de feller trær ?
Reidun
Rune N.

Flott bilde. Enig med RG om at midtdelingen ikke betyr noe. Fine farger, skarpt og fint!

mvh
Rune
Tom A. T.

Flott, nært og detaljert skogstemning. Nesten så man kjenner lukta av furu. ( kanskje fordi jeg akkurat har gått en tur i skauen ;o).. ) Enig i at midtdelingen ikke er negativ, bildet viser vel snarere to sider av samme sak.
mvh Tom T
Jan B.

Takk igjen for kommentarer. Reidun, denne kongla henger ikke høyere enn at stativet mitt rekker opp. Ikke så uvanlig på trær som står åpent og fritt at konglene er nesten ned på bakkenivå.
Jan B
Tom E. F.

Stikker nesten nesa på nålene her, ja. Fint bilde med flott lys!
mvh Tom E. F.
Stig S.

Nært og fint. Litt usikker på delingen, muligens pga. at det er senter i bildet som har minst fokus; må liksom skjele utover.... Litt hardt lys som gir utbrente felt på konglen. Kjenner neeeesten lukten - ut å kjøpe Wunderb. til å henge på skjermen??

--stig--
Thorfinn B.

om ikke all verdens mest spennende bilde, kalte det i hvertfall frem en viss lengsel etter sommer. I så henseende har jo bildet nådd frem og gitt meg som betrakter en følelse.....og det er det ikke alle bilder som gjør.
Povl Kjeld H.

Tæt på og meget flot, lyset er meget flot. Det er lige før man kan mærke duften af gran.
mvh - povl
Povl Kjeld H.

Tæt på og meget flot, lyset er meget flot. Det er lige før man kan mærke duften af gran.
mvh - povl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu